«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα σπίτι μου!»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Παύλος Αδάμος έπιασε αμέσως δουλειά και το απόγευμα της Τρίτης έδωσε το παρόν στο «Βαρδινογιάννειο». «Όλοι μαζί να προσπαθήσουμε ώστε να επανέλθει ο ΟΦΗ εκεί που αξίζει να βρίσκεται» δήλωσε ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ.

«Στόχος μου είναι να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει. Πάντα παρακολουθούσα την ομάδα και έχει γίνει φέτος μια πολύ καλή δουλειά. Η ομάδα είναι καλή ενώ υπάρχει και πολύ καλό κλίμα. Ακόμη, βλέπω με χαρά μου ότι έχουν γίνει πολλά έργα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, το οποίο δεν το είχα αφήσει και στην καλύτερη κατάσταση. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας τον κ. Τσάλο και τον προπονητή τον κ. Παπαδόπουλο και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε, ώστε να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που αξίζει να βρίσκεται» ανέφερε στην ιστοσελίδα του ΟΦΗ ο Παύλος Αδάμος.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, ο οποίος έχει υπηρετήσει την ομάδα στο παρελθόν από διάφορα πόστα (προπονητής, γενικός αρχηγός), είχε την πρώτη συνεργασία στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο και το Γενικό Αρχηγό της ομάδας Κώστα Ζερβάκη και συζήτησαν θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.