Ξανά φιλικό μετά από 8 μέρες

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα δώσει την ευκαιρία στο σημερινό ματς του ΟΦΗ με τον Α.Ο. Τυμακίου στην Μεσαρά (18.15, live GENTIKOULE) και σε παίκτες που δεν έχουν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα μέχρι σήμερα φιλικά παιχνίδια ενώ θα “τσεκαριστεί” και ο Σιμόν.

Μετά το φιλικό με τον Κισσαμικό (1-0) στο Καρπενήσι στις 16/8 ο ΟΦΗ επιστρέφει σήμερα στα φιλικά.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα δώσει την ευκαιρία στο σημερινό ματς με τον Α.Ο. Τυμπακίου στην Μεσαρά (18.15, live GENTIKOULE) και σε παίκτες που δεν έχουν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα μέχρι σήμερα φιλικά παιχνίδια ενώ θα “τσεκαριστεί” και ο Σιμόν.

Ο ΟΦΗ αποδέχθηκε την πρόσκληση της ομάδας του ΑΟ Τυμπακίου (ομάδα της Α1 ΕΠΣΗ), η οποία με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Τίτου (πολιούχος της περιοχής), δίνει πανηγυρικό χαρακτήρα στο φιλικό αυτό, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της ομάδας, που διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει συγκέντρωση στις 3.30μμ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, προκειμένου να αναχωρήσει για το Τυμπάκι.

Στο φιλικό θα χρησιμοποιηθεί και ο 24χρονος Γάλλος μέσος Jerome Simon, ο οποίος περνάει από το μικροσκόπιο του Νίκου Παπαδόπουλου.

Την Παρασκευή (25/8) υπάρχει προπόνηση το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Το Σάββατο (26/8) θα γίνει προπόνηση το απόγευμα στο Γεντί Κουλέ. Όπως και την Κυριακή το πρωί.

Το βράδυ της Κυριακής (8μμ) ο ΟΦΗ υποδέχεται στο “Γεντί Κουλέ” την Κυριακή Ομόνοια, στο πρώτο φετινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook