Ο Ορτέγκα “ομορφαίνει” το παιχνίδι του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ισπανός εξτρέμ έχει σκοράρει, έχει δημιουργήσει και είναι ο παίκτης που αποτελεί το βαρόμετρο της μεσοεπιθετικής γραμμής του ΟΦΗ.

Ο Αρμίτσε Ορτέγκα έδειξε το πλούσιο ταλέντο του και στο παιχνίδι των Περιβολίων αποδεικνύοντας τον λόγο που στον ΟΦΗ τον ήθελαν τόσο πολύ. Ο Ισπανός εξτρέμ έχει πετύχει τρία γκολ, το ένα καλύτερο από το άλλο, στα φιλικά που έχει δώσει ο ΟΦΗ μέχρι τώρα ενώ είναι γεγονός ότι έχει καλύψει ήδη την μια θέση βασικού στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Η παρουσία του Ισπανού ποδοσφαιριστή αναδεικνύει σε μεγάλο βαθμό τα προσόντα του και την μεγάλη ικανότητα που διαθέτει στο παιχνίδι ένας εναντίον ενός με το Νίκο Παπαδόπουλο να του δίνει εντολές συνεχώς για να παίζει στο ένας εναντίον ενός. Παράλληλα με το σκοράρισμα, ο Αρμίτσε Ορτέγκα δημιουργεί φάσεις και για τους συμπαίκτες του δείχνοντας και τον μεγάλο, βοηθητικό, ρόλο που έχει σε αυτόν τον τομέα του παιχνιδιού του ΟΦΗ.

Επιπλέον, με τον τρόπο που παίζει είναι σε θέση να κάνει εντελώς διαφορετικό και απρόβλεπτο το παιχνίδι του ΟΦΗ και δείχνει πως είναι σε θέση να ξεσηκώσει το “Γεντί Κουλέ” με την υψηλή τεχνική που τον διακρίνει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook