Ρούσσος: «Είπα αμέσως το ναι στον Παπαδόπουλο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 21χρονος μεσοαμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ στάθηκε στην θέληση του Νίκου Παπαδόπουλου για να συνεργαστούν ξανά.

Αναλυτικά οι αναφορές του Αλμπερτ Ρούσσου για τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ:

Για το πώς έγινε η συμφωνία με τον ΟΦΗ: «Όπως ξέρετε με το Νίκο Παπαδόπουλο συνεργάστηκα στον Ηρακλή και εξέφρασε το ενδιαφέρον να συνεργαστούμε ξανά. Για μένα αμέσως η απόφαση ήταν ναι. Η συνεργασία μας στον Ηρακλή, ήταν άριστη. Ετσι δέχθηκα αμέσως την πρόταση».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Ερχομαι στον ΟΦΗ με στόχους προσωπικούς, αλλά και ομαδικούς. Ο ομαδικός στόχος είναι να ανεβάσουμε την ομάδα. Θα είναι πολύ σημαντικό να κατακτήσουμε αυτό το στόχο. Είναι μονόδρομος αυτό. Σε ότι αφορά το προσωπικό ο ΟΦΗ είναι μεγάλο βήμα για μένα. Θα δώσω το 100% για το καλύτερο».

Για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται: «Εχω χάσει ένα μέρος της προετοιμασίας, αλλά είμαι σε καλή κατάσταση. Δούλευα με γυμναστή όλο το καλοκαίρι και είμαι έτοιμος να μπώ στις προπονήσεις».

Για τα γνώριμα πρόσωπα που βρίσκει στον ΟΦΗ: «Ξέρω πολλά παιδιά και από τον Ηρακλή, αλλά και στην Εθνική. Ο κόουτς, ο γυμναστής, ο βοηθός προπονητή, είναι για μένα γνώριμα πρόσωπα και θα με βοηθήσουν να μπώ γρήγορα στο κλίμα της ομάδας».

Για το πρωτάθλημα της Football league: «Επαιξα σε μικρή ηλικία στην Football league με το Διαγόρα Ρόδου. Τώρα έρχομαι σε μια ομάδα, που θα είναι πρωταγωνίστρια στην κατηγορία και οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλες. Πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και η ομάδα θα πετύχει το στόχο που έχει θέσει».