Κουτσιανικούλης: “Όλα έγιναν ξαφνικά, αλλά τέλος καλό όλα καλά”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ έκανε ο 29χρονος μεσοεπιθετικός που μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

«Χαίρομαι πολύ που γυρίζω στον ΟΦΗ. Όλα έγιναν ξαφνικά, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Γυρίζω για να βοηθήσω τον ΟΦΗ να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ». Με τα λόγια αυτά στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Βασίλης Κουτσιανικούλης σχολίασε την μεταγραφή και την επιστροφή του στον ΟΦΗ. «Εχω ζήσει πολλά σε αυτήν την ομάδα. Εύχομαι όλοι μαζί να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ, εκεί που αξίζει να βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκ. Το έκανα με τη Λάρισα, όπου καταφέραμε να ανέβει η ομάδα στην μεγάλη κατηγορία, εύχομαι να το πετύχω και με τον ΟΦΗ» τόνισε ο 29χρονος επιθετικός.

Ο Κουτσιανικούλης αναφέρθηκε και στον ΟΦΗ του σήμερα. «Παρακολουθώ την ομάδα. Πάντα το έκανα, από τότε που έφυγα. Πέρσι έχασε την άνοδο, αλλά φέτος πιστεύω ότι έχει φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα, έχει ένα σοβαρό και καταξιωμένο προπονητή και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει».

Για το πρωτάθλημα της Football league τονίζει ότι «το έζησα με τη Λάρισα. Είναι σκληρό και δυνατό. Χρειάζεται να κάνουμε καλό ξεκίνημα και σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε με κάθε τρόπο για τη νίκη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook