Βραδιά αφιερωμένη στον Μεγάλο Ολλανδό!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Ηράκλειο και η οικογένεια του ΟΦΗ ετοιμάζεται να τιμήσει τον άνθρωπο που άλλαξε την ιστορία του συλλόγου και που από σήμερα μια από τις θύρες του γηπέδου θα έχει το όνομα του: Ευγένιος Γκέραρντ.

Mε την μετονομασία της Θύρας 9 σε «Θύρα Ευγένιος Γκέραρντ», η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στον Μεγάλο Ολλανδό, τον Μίστερ των οπαδών του ΟΦΗ και της ποδοσφαιρικής Ελλάδας που μετέτρεψε τον σύλλογο σε ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό μέγεθος για την ελληνική ποδοσφαιρική κοινότητα. Ο ΟΦΗ θα τιμήσει, όπως πρέπει, τον Ευγένιο Γκέραρντ δίνοντας το όνομα του σε μια από τις θύρες του δικού του «σπιτιού», του «Γεντί Κουλέ».

Αναλυτικά στην μεγάλη συναυλία του ΟΦΗ  προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ θα τιμηθούν:

-O Eυγένιος Γκέραρντ για την προσφορά του στον ΟΦΗ. Παράλληλα θα γίνει η μετονομασία της θύρας 9 του γηπέδου του ΟΦΗ, σε θύρα Ευγένιος Γκέραρντ.

-Οι συνεργάτες του Ευγένιου Γκέραρντ, στα χρόνια των επιτυχιών του, στον ΟΦΗ. Ο Αρης Βασιλείου και ο Γιώργος Παρασύρης, βοηθός και γυμναστής του ΟΦΗ, στα χρόνια της παρουσίας του Ευγένιου Γκέραρντ στον πάγκο της ομάδας.

-Φόρος τιμής στην  οικογένεια Βαρδινογιάννη, για την μεγάλη της προσφορά προς τον ΟΦΗ, με ιδιαίτερη αναφορά στον Θόδωρο Βαρδινογιάννη, που ήταν εκείνος που μαζί με τον Ευγένιο Γκέραρντ, οραματίστηκε ένα μεγάλο ΟΦΗ.

-Βράβευση παλιών προέδρων του ΟΦΗ, οι οποίοι άφησαν το στίγμα τους στην ομάδα.

Θα βραβευθούν ο αείμνηστος Μύρος Μαθιουδάκη και οι  Νίκος Δουλουφάκης, Γιάννης Παπαματθαιάκης.

-Βράβευση των κρητικών παικτών που στελέχωσαν την ομάδα του 1987, η οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, στο μοναδικό τίτλο,  που έχει μέχρι σήμερα ο ΟΦΗ.

Ακόμη, θα υπάρξει και μια βράβευση-έκπληξη.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι κρητικοί καλλιτέχνες  Μανόλης Στεφανάκης,  Νίκος Γωνιανάκης, Μιχάλης Κουνάλης, Γιώ ργος Γλυκοκόκαλος, Γιώργος Παντερής (Νότιοι Ανεμοι), Γρηγόρης Σαμόλης.

Παράλληλα θα υπάρξει και λαικό πρόγραμμα με τους καλλιτέχνες Ιανός, Μίνου, Σγουρός, Καράμαλης.

Στην συναυλία θα χορέψει το παραδοσιακό χορευτικό συγκρότημα  «Παπαδόκωστας».

Στο περιθώριο της συναυλίας, θα γίνει ακόμη η παρουσίαση της ομάδας του ΟΦΗ, αλλά και της φανέλας, για την φετινή χρονιά στην Football league.

Tα εισιτήρια της συναυλίας έχουν τεθεί σε κυκλοφορία και τιμώνται 10 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί καθημερινά μέχρι την Τετάρτη, πρωί και απόγευμα, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

-Παράλληλα εισιτήρια διατίθενται απο τα καταστήματα Μικρογεύματα «Γρηγόρης «. Μέρος των εσόδων από τα προπωλημένα εισιτήρια από τα μικρογεύματα «Γρηγόρης», θα δοθεί  στο ίδρυμα καρκινοπαθών «Η Πίστη».

Στις εισόδους του γηπέδου θα βρίσκονται κάλπες, για την ενίσχυση της 8χρονης Ευαγγελίας Καστρινάκη».