Το μήνυμα του Κομεσίδη: «Θέλουμε την δύναμη και την ώθηση του κόσμου»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο αμυντικός του ΟΦΗ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναφέρθηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Πλατανιά και τόνισε με νόημα ότι «να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι και θα τα καταφέρουμε».

Όπως λέει ο Κομεσίδης «ξεκινάμε με το Κύπελλο, αλλά δεν έχει σημασία. Θα έρθουν και τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ο Πλατανιάς είναι μια πολύ σοβαρή και δυνατή ομάδα Σούπερ Λίγκ και πρέπει να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι. Παίζουμε στο γήπεδο μας και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ο Κομεσίδης δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσία του κόσμου στο πρώτο παιχνίδι. «Tους θέλουμε δίπλα μας. Είναι το πρώτο ματς και θέλουμε τη δύναμη και την ώθηση που θα μας δώσουν. Φέτος, η χρονιά είναι σημαντική και τους θέλουμε κοντά μας, ένα παραπάνω, για να πετύχουμε τους στόχους μας» είναι το μήνυμα που στέλνει προς τον κόσμο του ΟΦΗ.

Για την φετινή χρονιά του ΟΦΗ, ο δυναμικός αμυντικός επισημαίνει πως «έχουμε μια πολύ καλή ομάδα φέτος, έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και πιστεύω ότι αυτό θα βγεί και στα παιχνίδια. Θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ο στόχος μας είναι πως θα το κερδίζουμε. Ετσι θα βαδίσουμε».

Για το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος του ΟΦΗ στις Σέρρες με τον Πανσερραικό, ο Κομεσίδης, επισημαίνει ότι «τώρα έχουμε τον Πλατανιά, μπροστά μας. Θα έχουμε το χρόνο να ασχοληθούμε με το παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραικό».

Για τη δική του παρουσία και τι περιμένει φέτος από τον εαυτό του, ο Κομεσίδης επισημαίνει ότι «θα δώσω τα πάντα για την ομάδα. Τον καλύτερο μου εαυτό. Αυτό κάνω πάντα. Το έκανα και πέρσι και θα το κάνω και φέτος. Θα είμαι πανέτοιμος και στη διάθεση του προπονητή, για ότι αποφασίσει για μένα, ώστε να βοηθήσω την ομάδα».