Παπαδόπουλος: «Το μυαλό των παικτών είναι αλλού…»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια τοποθέτηση που σηκώνει αρκετή συζήτηση έκανε ο Νίκος Παπαδόπουλος στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον τεχνικό του ΟΦΗ να είναι απόλυτα ειλικρινής και να τονίζει ότι «η σημερινή εμφάνιση πρέπει να μας προβληματίσει».

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου του αγώνα των Τρικάλων, ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε μεταξύ άλλων ότι «για όλα αυτά υπάρχουν εξηγήσεις, μπορεί το μυαλό των παικτών να είναι αλλού όμως πρέπει να τα λύσουμε». Και βέβαια είναι μια δήλωση που έχει πολλές ερμηνείες και χρειάζεται διευκρίνιση για το αν αφορά τα εξωαγωνιστικά θέματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ ή αυτό αφορούσε την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στα Τρίκαλα με τον ίδιο να βγαίνει μπροστά και να λέει στην συνέχεια ότι «έχω και εγώ ευθύνη για αυτό και πρέπει να το λύσω για να το διορθώσουμε».

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος

Μπορούσαμε να βγάλουμε ευκαιρίες αλλά αυτό που πήραμε σήμερα το αξίζαμε. Δεν αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη. Παρότι είμαστε αήττητοι, η σημερινή εμφάνιση πρέπει να μας προβληματίσει για εκτός έδρας παιχνίδι γιατί έχουμε μεγάλη διαφορά στα εντός και τα εκτός και πρέπει να τα λύσουμε. Για όλα αυτά υπάρχουν εξηγήσεις, μπορεί το μυαλό των παικτών να είναι αλλού όμως για αυτό έχω ευθύνη και εγώ και πρέπει να το λύσω για να το διορθώσουμε. Στα αριστερά δεν έχουμε πολλές λύσεις γιατί είναι τραυματίες οι δύο αριστεροί μπακ. Όχι ότι ο Παπατόλιος δεν ήταν καλός αλλά δεν του δίνονταν βοήθεια. Δεν ήμασταν πιεστικοί, ο αντίπαλος είχε την πρωτοβουλία χωρίς να κάνει μεγάλες φάσεις. Σταθήκαμε καλά αμυντικά και αυτό είναι ένα θετικό που πρέπει να κρατήσουμε. Παρότι είμαστε αήττητοι, εμείς θέλουμε μόνο νίκες για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου και νομίζω ότι στις επόμενες επτά – οκτώ αγωνιστικές θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάμε στην κορυφή.