Το ευχαριστώ στον Κόκκινο και το καλοσώρισμα στον Ράλλη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η Επιτροπή Μπάσκετ με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαριστεί τον Γιάννη Κόκκινο και παράλληλα καλοσωρίζει τον Βασίλη Ράλλη που ανέλαβε το «τιμόνι» του ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον coach Γιάννη Κόκκινο για την συνεισφορά του στην ομάδα μας, καθώς είναι εκείνος που ανέλαβε πέρυσι το δύσκολο εγχείρημα της αναγέννησης της ομάδας και της συμμετοχής της στις εθνικές κατηγορίες, φέρνοντας εις πέρας την αποστολή του κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Θέλουμε παράλληλα να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στο έργο του ως Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών Μπάσκετ Ο.Φ.Η, όπου φυσικά ο Γιάννης Κόκκινος θα παραμείνει και θα συνεχίσει να αναπτύσσει το όραμα μας για μια ακαδημία πρότυπο και κοιτίδα αθλητισμού και πολιτισμού.

Παράλληλα όμως θέλουμε να καλωσορίσουμε στην μπασκετική οικογένεια του Ο.Φ.Η έναν νέο, αλλά εμπειρότατο, προπονητή, τον Βασίλη Ράλλη, του οποίου τα όνειρα και φιλοδοξίες ταυτίζονται απόλυτα με την επιθυμία μας για έναν Ο.Φ.Η που θα μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Του ευχόμαστε λοιπόν καλή αρχή, με υγεία και πολλή όρεξη για δουλειά.

Η Επιτροπή Μπάσκετ Ο.Φ.Η