Football League: Έρχεται οικονομική ενίσχυση από Super League και χορηγία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Κοντά στην εξεύρεση χορηγίας βρίσκεται, η Football League η οποία αναμένεται, να ενισχυθεί οικονομικά και από την Super League. 

Ένα από τα φλέγοντα ζητήματα τα οποία απασχολούν, την δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία είναι αυτό της εξεύρεσης οικονομικών πόρων.

Όπως έγινε γνωστό στο χτεσινό συμβούλιο η διοργανώτρια αρχή βρίσκεται, κοντά στο κλείσιμο χορηγίας ύψους 200.000 ευρώ, ενώ παράλληλα την προσεχή Δευτέρα (28/11) θα υπάρξει συνάντηση με την Super League η οποία αποφάσισε να συνδράμει με το ποσό των 120.000 ευρώ .

Τα εν λόγω χρήματα θα πάνε για την αποπληρωμή της Εφορίας, ενώ μεταξύ άλλων έγινε αποδεκτή και η πρόταση που κατέθεσε, ο Απόλλων Πόντου η οποία έδινε λύση σε ακόμα ένα σημαντικό θέμα της ασφάλισης των παικτών.

Σύμφωνα με αυτή αποφασίστηκε οι βασικές παροχές των παικτών να καλύπτονται από το ΙΚΑ, και τα όποια έξτρα από την ιδιωτική ασφάλιση που θα έχουν, με μια πενταμελή επιτροπή να είναι αυτή που θα αποφασίζει σε τι ποσοστό θα είναι ασφαλισμένοι από το ΙΚΑ αλλά και από την ιδιωτική τους ασφάλιση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook