Διεθνής ο Χαντί!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το πολύ καλό ξεκίνημα του Άγγελου Χαντί στο πρωτάθλημα είχε ως αποτέλεσμα και την κλήση του στην Εθνική ομάδα της Ιορδανίας, πατρίδας του πατέρα του.

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ο Αγγελος Χαντί ανέφερε για την κλήση του στην Εθνική Ιορδανίας: «Είναι τιμή για μένα να φοράς το εθνόσημο μιας Εθνικής ομάδας. Η Ιορδανία δεν είναι ξένη χώρα για μένα, είναι η χώρα του πατέρα μου. Δέχθηκα με χαρά την πρόσκληση στην Εθνική Ιορδανίας. Είμαι 28 ετών και είναι μια δυνατή πρόκληση για μένα και εμπειρίες, να παίξω διεθνή παιχνίδια με την Εθνική ομάδα της χώρας». 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Οι καλές εμφανίσεις του Αγγελου Χαντί με τον ΟΦΗ, έφεραν την κλήση του στην Εθνική ομάδα της Ιορδανίας!

Ο 28χρονος μέσος του ΟΦΗ, έχει γεννηθεί στον Πύργο Ηλείας,  έχει Ελληνίδα μάνα και πατέρα από την Ιορδανία.

Οι άνθρωποι της Εθνικής Ιορδανίας τον παρακολουθούσαν καιρό και του έστειλαν κλήση για την Εθνική ομάδα της χώρας, την οποία και αποδέχθηκε.

Ο Χαντί θα ταξιδέψει μετά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδος, για το Αμάν και θα ενταχθεί στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας της χώρας του.

Η κλήση ήταν από τις 15 Δεκεμβρίου, αλλά λόγω υποχρεώσεων και κρίσιμων αγώνων του ΟΦΗ σε πρωτάθλημα και το Κύπελλο, θα μεταβεί στην Ιορδανία μετά τις 22 του μήνα.