“Πιστεύω στην άνοδο του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αλέξης Κασμερίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την, μέχρι τώρα, πορεία του ΟΦΗ και ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ είπε αρχικά: “Δεν γεννήθηκα Ομιλίτης αλλά έγινα. Τον αγαπάω τον ΟΦΗ και τον παρακολουθώ. Μπήκε ένας άνθρωπος για να προσπαθήσει. Δεν ξέρω αν μπορεί να σηκώσει το μέγεθος του ΟΦΗ αλλά μπήκε μπροστά. Έχει έναν πολύ αξιόλογο προπονητή, έχει ένα πολύ καλό ρόστερ και έχει μια ήττα σε 22 παιχνίδια – επίσημα και φιλικά. Η φανέλα του ΟΦΗ είναι βαριά. Συμφωνώ ότι είναι δύσκολη η κατάσταση για τους ποδοσφαιριστές, μπαίνουν στο γήπεδο με το “πρέπει” της νίκης. Το 2001 ο Σκάζνι μας έλεγε ότι “πρέπει να χάνουν από το αεροδρόμιο”. Ο ΟΦΗ αν ξαναπαίξει με την Παναχαϊκή τις επόμενες 10 φορές, θα κερδίσει τις 11. Είναι ακόμα πολύ νωρίς και δεν μπορούν να κατηγορούν τα παιδιά. Για να έρθουν στον ΟΦΗ, κάπου ήταν. Ο ΟΦΗ έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη και όλοι πρέπει να τα στηρίξουν. Αυτά τα παιδιά θέλουν να ανεβάσουν την ομάδα και οι φίλαθλοι πρέπει να την στηρίξουν. Έφυγα από τον ΟΦΗ και έχω τρία διαρκείας. Όλοι αγαπάμε και αγωνιούμε για αυτήν την ομάδα. Όλοι θα κριθούν το καλοκαίρι, ακόμα και ο πρόεδρος που είναι τώρα στην ομάδα”.

Ενώ για τις αντιδράσεις που προέκυψαν μετά την ήττα από την Παναχαϊκή υπογράμμισε ότι “παρακολουθώ κάποιους που σχολιάζουν. Ο ΟΦΗ έχει τον Ζιαμπάρη και τέτοιο στόπερ δεν έχουν πολλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Ο Πουρτουλίδης είναι από τα πιο έμπειρα παιδιά της κατηγορίας και πάει μόνο σε ομάδες με υψηλούς στόχους. Δεν είναι ότι ξεχωρίζω αυτά τα δύο παιδιά, για πολλούς μπορώ να μιλήσω απλά αυτά τα δύο ονόματα ήρθαν τώρα στο μυαλό μου. Εγώ πιστεύω ότι ο ΟΦΗ θα ανέβει. Σίγουρα, τα παιδιά πρέπει να καταλάβουν ότι μέσα στο “Γεντί Κουλέ” είναι το σπίτι τους”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook