“Από το “Γεντί Κουλέ” δεν περνάει ούτε η Μπαρτσελόνα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Κύπριος παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ Άκης Αγιομαμίτης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του και αναφέρθηκε στον Ευγένιο Γκέραρντ αλλά και για την θητεία του στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άκης Αγιομαμίτης

Για τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ…

«Δεν ήμουν έτοιμος, μόλις απολύθηκα από τον στρατό. Ήρθε ο προπονητής του ΟΦΗ, μαζί με ένα παράγοντα, με είδαν σε μια προπόνηση και έκλεισε η μεταγραφή, κυρίως λόγω επιμονής του Παπμπουλλή. Η μεταγραφή στοίχησε 25.000 λίρες».

Για τις δυσκολίες που συνάντησε στον ΟΦΗ…

«Ήταν δύσκολη η εποχή, επειδή δεν ήθελαν ξένο στην ομάδα. Φάνηκα και άτυχος αφού με τη δεύτερη προπόνηση τραυματίστηκα. Το πρώτο παιχνίδι μου ήταν κοντά στον Ολυμπιακό. Μάρκαρα τον Γαλάκο και μετά έγινα βασικός».

Για το Γεντί Κουλέ…

«Αυτή είναι έδρα. Δεν περνά ούτε η Μπαρτσελόνα».

Για τον Ευγένιο Γκέραρντ…

«Ο Ευγένιος Γκέραραντ συνάντησε πολύ καλά παιδιά. Ήμασταν δεμένοι και βοηθούσε ο ένας τον άλλο. Ο Γκέραρντ ήταν ένας καπετάνιος. Τον έφτασε μόλις ένα χρόνο. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν κρατούσε κακία. Ήταν επικοινωνιακός και απλός. Καταλάβαινε το πρόβλημα σου και σου μιλούσε».

Για τη σχέση του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό και τα όσα ακούγονταν…

«Αυτά είναι λόγια του κόσμου. Κόψαμε δύο φορές το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό Ήταν η οικογένεια Βαρδινογιάννη, αλλά ήταν δύο ξεχωριστά αδέρφια. Σας λέω εντίμως ότι δεν υπήρχε περίπτωση να χαρίσουμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook