Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα για τους μετόχους

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά την αποχώρηση του Τσάλου, οι μέτοχοι είναι εκείνοι που καλούνται να δώσουν λύση στα προβλήματα και να οδηγήσουν τον ΟΦΗ μακρυά από το αδιέξοδο.

Η διαφορά φιλοσοφίας που υπήρχε μεταξύ των μετόχων της ΠΑΕ και του Φώτη Τσάλου ήταν εμφανής. Και αυτός είναι και ένας εκ των λόγων που ο τελευταίος οδηγήθηκε στην παραίτηση από την προεδρία του ΟΦΗ. Πλέον, από εδώ και στο εξής οι εξελίξεις που πρόκειται να τρέξουν είναι αποκλειστικά ευθύνη των μετόχων που καλούνται να δώσουν λύση στα προβλήματα του συλλόγου. Οι συζητήσεις με τον Φανούρη Βατσινά δεν έχουν τελειώσει και βέβαια το “χρίσμα” (στην θεωρία) έχει δοθεί εδώ και 20 ημέρες. Από εκείνη την συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί στα γραφεία της επιχείρησης του Αντώνη Καράτζη. Ο τελευταίος με την δημόσια τοποθέτηση του δήλωσε πως θα συνεχίζει να στηρίζει οικονομικά το οικοδόμημα που λέγεται ΟΦΗ και πλέον περιμένουμε τις πράξεις, τόσο από την δική του πλευρά – όσο και από εκείνη των υπολοίπων μετόχων.

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει με τόσα ανοικτά μέτωπα που έχει ο ΟΦΗ και όλοι πρέπει να αντιληφθούν ότι θα πρέπει να γίνουν άμεσα πράξη οι υποσχέσεις που μοίραζαν προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει να βρει τον δρόμο της.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook