Αποκάλυψη: Το «όχι» του Παπαδόπουλου στον Παναιτωλικό!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πιστός στρατιώτης του ΟΦΗ που λέγεται Νίκος Παπαδόπουλος απάντησε αρνητικά στην πρόταση των Αγρινιωτών δείχνοντας για ακόμα μια φορά ότι βάζει μπροστά το συναίσθημα και όχι τον επαγγελματισμό.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος το είπε ξεκάθαρα το προηγούμενο Σάββατο: «Θα είμαι εδώ μέχρι η ομάδα να έχει παίκτες να κατεβαίνει στα παιχνίδια». Και δεν έκανε πίσω ούτε τις προηγούμενες ημέρες όταν σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule του δόθηκε η δυνατότητα να βρεθεί στην Σούπερ Λιγκ για λογαριασμό του Παναιτωλικού. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αγρινιώτες πριν καταλήξουν στην επιλογή του Τραιανού Δέλλα προσέγγισαν τον Παπαδόπουλο προκειμένου να αναλάβει το τιμόνι του Παναιτωλικού. Ο Παπαδόπουλος ωστόσο δεν μπήκε καν στην διαδικασία διαπραγματεύσεων δείχνοντας με την στάση του ότι ο καπετάνιος δεν παρατάει ποτέ το καράβι του όταν αυτό βρίσκεται μέσα στην φουρτούνα.

Απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι συνεχίζει να πιστεύει στον στόχο της επιστροφής του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ αλλά και στην προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη ώστε η ομάδα να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και να σταθεί στα πόδια της.

Κόντρα στο επαγγελματικό του συμφέρον, δεν θα μπορούσε να του πει κανείς και τίποτα αν έλεγε «ναι», επέλεξε συνειδητά να παραμείνει στον πάγκο του ΟΦΗ από το να πάει στα εύκολα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook