Μπαίνει σε προτεραιότητα το θέμα των ενημεροτήτων

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής συναντήθηκαν με το Νίκο Παπαδόπουλο και τους ποδοσφαιριστές εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι θα λυθούν όλα τα προβλήματα.

Ο σκοπός των συναντήσεων, ήταν να ενημερώσουν τον προπονητή και τους παίκτες, για τις προσπάθειες που γίνονται απο τα μέλη της ΔΕ, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να επιστρέψει στην κανονικότητα.

Οι επαφές με παλιούς και νέους μετόχους είναι καθημερινές, προκειμένου να εξασφαλιστούν χρήματα και να καλυφθούν άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας.

Μετά την τακτοποίηση κάποιων υποθέσεων που ήταν σε προτεραιότητα για την ασφάλεια της ομάδας, το βάρος πέφτει πλέον στην εξασφάλιση της ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας, προκειμένου η ομάδα να μπορεί να κάνει μεταγραφές και να ενισχυθεί.

Εξελίξεις γα το θέμα αυτό αναμένονται την Τρίτη (16/1).

Απο την πλευρά της Δ.Ε. της ΠΑΕ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουν.

Απο εκεί και μετά, τα μέλη της Διοικούσας έδωσαν συγχαρητήρια στυς παίκτες του ΟΦΗ για το διπλό στο Αίγιο (0-2) και τους τόνισαν τηνσημασία που θα έχει για τον ΟΦΗ, η νίκη την Τετάρτη, επί της Δόξα Δράμας.

Οι ανθρωποι του ΟΦΗ, ανεφεραν στους παίκτες, ότι άμεσο μέλημα τους είναι η εξασφάλιση χρημάτων και για το ποδοσφαιρικό τμήμα τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook