Φουλ επίθεση με… εκπλήξεις από τον “Παπ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη με το Νίκο Παπαδόπουλο να έχει ζητήσει από τους παίκτες του να μπουν δυνατά και φουριόζοι από το πρώτο λεπτό.

Σήμερα το μεσημέρι με προπόνηση που θα γίνει στο “Γεντί Κουλέ” θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αυριανή αναμέτρηση όπου το ζητούμενο είναι να έρθει η 10η συνεχόμενη νίκη κόντρα στον συμπολίτη. Καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει εστιάσει την προσοχή του για τον περίεργο τρόπο που αγωνίζεται ο Εργοτέλης και είναι δεδομένο πως σε ότι έχει να κάνει με την τακτική που θα ακολουθήσει, θα δούμε κάτι ανάλογο με αυτό που είδαμε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Δηλαδή πρέσινγκ από το πρώτο λεπτό και να έρθει ένα γρήγορο γκολ προκειμένου να ανοίξει ακόμα περισσότερο το παιχνίδι. Άλλωστε, είναι πλέον συνηθισμένο για τον ΟΦΗ να σκοράρει στο πρώτο δεκάλεπτο, κάτι που συμβαίνει συνεχώς στα τελευταία παιχνίδια. Επιπλέον, μέσα από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, δεν αποκλείεται να δούμε και εκπλήξεις από τον τεχνικό του ΟΦΗ σε ότι έχει να κάνει με το μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook