Όλο το παρασκήνιο από την Γ.Σ.

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η σημαντική εκπροσώπηση της οικογένειας Παπαδάκη, οι διαψεύσεις για ενδιαφέρον τρίτων και οι πρώτες προτεραιότητες. Πιθανό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην προεδρία ο Γιώργος Αλετράς.

Η χθεσινή Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με την εκλογή νέου διοικητικού σχήματος που θα τρέξει όλα τα θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ μέχρι και το καλοκαίρι. Σκοπός και στόχος είναι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και η ομάδα να πορευτεί με απόλυτη ηρεμία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Μάλιστα μπορεί η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης να ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 11.00 ωστόσο οι συζητήσεις και οι διαβουλεύσεις συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ.

Η παρουσία στο νέο Δ.Σ. του δικηγόρου του Αντώνη Παπαδάκη, Γιάννη Καραϊσκάκη δεν περνάει απαρατήρητη. Και ο λόγος είναι ότι αποτελεί τον εκπρόσωπο του Ηρακλειώτη επιχειρηματία που έχει συμβάλει οικονομικά μέσα στους τελευταίους μήνες και η παρουσία του δικηγόρου του προμηνύει ακόμα μεγαλύτερη ενεργοποίηση του Αντώνη Παπαδάκη. Ο τελευταίος απουσίαζε από την Γ.Σ. λόγω απουσίας του στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους ωστόσο παρών ήταν ο αδερφός του, Μιχάλης Παπαδάκης.

Μάλιστα, τόσο από την πλευρά του Μιχάλη Παπαδάκη, όσο και από εκείνη του κυρίου Καραϊσκάκη υπήρξε άμεση διάψευση για όσα υποστήριζε ο Φώτης Τσάλος ότι ήταν σε συννενόηση με τον Αντώνη Παπαδάκη για κατάθεση πρότασης ύψους 1 εκ. ευρώ. Τόσο ο Μιχάλης Παπαδάκης όσο και ο Γιάννης Καραϊσκάκης διέψευσαν κατηγορηματικά την συμμετοχή τους υποστηρίζοντας ότι δεν τίθεται κανένα τέτοιο θέμα. Μάλιστα ο κύριος Τσάλος έδωσε το παρόν στην Γ.Σ από όπου αποχώρησε αρκετά νωρίς.

Στην μεταμεσονύχτια συζήτηση που διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, το θέμα που μπήκε σε προτεραιότητα είναι να γίνουν άμεσα πληρωμές προκειμένου να ομαλοποιηθεί άμεσα η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα με κύριο ζήτημα την ηρεμία εν όψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος. Μάλιστα μέσα στο επόμενο 15νθημερο θα δοθεί ένα σημαντικό ποσό που θα μοιραστεί σε θέματα πρώτης προτεραιότητας που αφορούν και διακανονισμούς που έχουν να κάνουν με τον τομέα της αδειοδότησης.

Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο έπαιξαν χθες και οι τοποθετήσεις των Κώστα Καζανάκη, Γιάννη Πολεμαρχάκη που με την εμπειρία τους, μόλις τους ζητήθηκε, είπαν αμέσως ναι στην πρόταση για συμμετοχή τους στο νέο Δ.Σ. που εξελέγη χθες το βράδυ.

Όσον αφορά την θέση του προέδρου, όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στην θέση του ο Γιώργος Αλετράς. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής που έχει και την πλήρη εμπιστοσύνη όλων των ποδοσφαιριστών που του αναγνωρίζουν το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν στο πλευρό τους, όπως και σύσσωμη η Διοικούσα, ενώ έχοντας αυτήν την θέση από τις αρχές του 2018 γνωρίζει όλα τα ζητήματα και τις εκκρεμότητες που αφορούν τον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook