Βροντερό μήνυμα συσπείρωσης του ΟΦΗ προς κάθε κατεύθυνση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με πρωτοβουλία του Ανέστη Νάστου, έγινε μπάρμπεκιου στο ΒΑΚ και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα έδειξε ότι είναι πιο ενωμένο από κάθε άλλη φορά.

Aναλυτικά η αναφορά της ΠΑΕ

Ένα ηχηρό μήνυμα, συσπείρωσης, προς πάσα κατεύθυνση,  αυτήν την εποχή, που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελευταία του στροφή και ο ΟΦΗ είναι κοντά στο στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λίγκ, έδωσαν παίκτες και προπονητές στο «μπάρμπεκιου» της ομάδας που έγινε μετά την προπόνηση της Τετάρτης στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ, έδειξε ότι είναι πιο ΕΝΩΜΕΝΟ από ΠΟΤΕ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ συνεχίζουν ΔΥΝΑΤΑ για να ολοκληρώσουν το στόχο της επιστροφής του ΟΦΗ, εκεί που αξίζει!

Ιδιαίτερη σημασία αποκτά το γεγονός ότι το μπάρμπεκιου, ήταν μια πρωτοβουλία των παικτών, γεγονός που δείχνει πόσο δεμένοι είναι αυτήν την εποχή.

Μετρ του ψησίματος αποδείχθηκαν  ο συνεργάτης του Νίκου Παπαδόπουλου Νίκος Καραμπετάκης, αλλά και ο Δημήτρης Μαχαίρας.

Ενώ η ιδέα για το μπάρμπεκιου, ανήκε στον αρχηγό της ομάδας, Ανέστη Νάστο, ο οποίος μάλιστα δώρισε και μια φανέλα δική του, στον κρητικό καλλιτέχνη Γιώργο Γλυκοκόκαλο, ο οποίος με το συγκρότημα του, ανέλαβε να διασκεδάσει το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, όπως έχει κάνει αρκετές φορές!

Με κοντυλιές και μαντινάδες, αλλά και το γνωστό τραγούδι  του καλλιτέχνη για τον ΟΦΗ «ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει» το κέφι εκτοξεύτηκε και όλοι μαζί παίκτες και προπονητές, πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα σαν οικογένεια στο αθλητικό κέντρο.

Από την Πέμπτη (19/4) όλοι μαζί επιστρέφουν στο γήπεδο, για το παιχνίδι του Σαββάτου στα Χανιά, όπου ο στόχος, είναι η νίκη, που θα φέρει τον ΟΦΗ, ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου.