Επεισόδιο Ροκάκη με Αλετρά, Παπαδόπουλο και πληρωμένη απάντηση από τον “Παπ”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

“ΕΣΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ”; είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος προς τον Ροκάκη όταν ο τελευταίος επιτέθηκε φραστικά στον Γιώργο Αλετρά. Το Gentikoule μεταφέρει το επεισόδιο στο οποίο ήταν παρόν.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου του Νίκου Παπαδόπουλο, ο τεχνικός του ΟΦΗ βρίσκεται έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου συνομιλώντας με τους συνεργάτες του. Ο Γιώργος Ροκάκης, άρχισε τις απειλές, όπως αναφέραμε νωρίτερα με τον Γιώργο Αλετρά να ανταπαντάει και να λέει “εσύ δεν μπορείς να μιλήσεις για τον ΟΦΗ. Ξέρουμε τι συνέβη σε άλλα παιχνίδια και παίξατε σήμερα σαν σκοτωμένοι κόντρα σε εμάς;”

Ο πρόεδρος του ΑΟΧ/Κισσαμικού απάντησε με πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς και εκεί μπήκε στην κουβέντα και ο Νίκος Παπαδόπουλος: “Εσύ θα μιλήσεις ρε για τον ΟΦΗ; Ξέρουμε τι έχετε κάνει σε προηγούμενα παιχνίδια και πως μας αντιμετωπίσατε σήμερα”.

Εκείνη την στιγμή περνούσε μπροστά του ο Γιώργος Πετράκης με το Νίκο Παπαδόπουλο να του λέει: “Γιώργο δεν είμαι χθεσινός στο ποδόσφαιρο. Ξέρω πολύ καλά τι έχει συμβεί φέτος”!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook