Πάρτι ανόδου και πρωτιάς…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ θέλει να πανηγυρίσει με τους φίλους του την επιστρ-ΟΦΗ της ομάδας στις νίκες αλλά και στην Σούπερ Λιγκ στο ματς με τον Παναιγιαλειο (17.00) την Πέμπτη στο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Ο ΟΦΗ επιστρέφει στα εντός έδρας μετά από δύο αγωνιστικές και θέλει να συνδυάσει αυτή την επιστροφή με νίκη που θα τον φέρει αγκαλιά με την άνοδο και ακόμα πιο κοντά στην πρωτιά. 

Το ραντεβού με την νίκη αλλά και τους φιλάθλους του έχει δοθεί την Πέμπτη στις 17.00 όταν και υποδέχεται τον Παναιγιάλειο για την 28η αγωνιστική της stoiximan.gr Football League.

Προβλήματα υπάρχουν αλλά το βάθος του ρόστερ είναι τέτοιο που τα κενά αναπληρώνονται επαξίως.

Μετά τον Παπαστεριανό και τον Βουό, οι οποίοι γυμνάζονται κανονικά και ο Μαχαίρας, ακολούθησε την Τρίτη (24/4) το κανονικό πρόγραμμα και τέθηκε στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, για την αναμέτρηση. Πάντως και για τους τρεις ο Νίκος Παπαδόπουλος θα αποφασίσει οριστικά στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο ΒΑΚ.  Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι.

Κανονικά γυμνάστηκε και ο Κοιλιάρας. Αντίθετα, ο Λεάλ, που έχει ενοχλήσεις στον αυχένα, συνέχισε το ατομικό και τη θεραπεία και δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο.

Το ίδιο και οι τραυματίες Μονιάκης, Δερμιτζάκης, Οικονόμου, αλλά και οι τιμωρημένοι Νάστος, Ποτουρίδης και Κουτσιανικούλης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook