ΕΠΤΑκάθαρος ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τιμωρήστε τον γιατί παίζει ΜΠΑΛΑΡΑ. Τιμωρήστε τον γιατί δίνει υγεία σε ένα σάπιο πρωτάθλημα. Τιμωρήστε τον γιατί ο ΟΦΗ επιστρέφει και όλα τα γραμμάτια θα ξεπληρωθούν. Την Κυριακή τελειώνει και μαθηματικά το παραμύθι.

Ο ΟΦΗ κόντρα σε κάθε φερέφωνο που βγαίνει και τον συκοφαντεί, συνεχίζει να βάζει γκολάρες, να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και διέλυσε τον Παναιγιάλειο με 7-0.

Σε μια εβδομάδα που τόλμησαν να πιάσουν το στόμα του διάφοροι τυχάρπαστοι και να συκοφαντήσουν το μεγαλείο του συλλόγου, η ομάδα αποδεικνύει ότι δεν την αγγίζουν που είναι η καλύτερη ομάδα, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ με φόρα!

Για το παιχνίδι, τα λέει όλα το σκορ: Ο ΟΦΗ σκόραρε στο 3′ με ένα πανέμορφο γκολ του Ζοσέ Κοέλιο, ο Παναιγιάλειος αντιστάθηκε μέχρι το 26ο λεπτό και από εκεί και πέρα ξεκίνησε το πάρτι. Ο Θανάσης Ντίνας με δύο γκολ, εκ των οποίων αυτό με το οποίο έγινε το 2-0 όπου σκόραρε με καταπληκτικό φάουλ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Ζοσέ Κοέλιο πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για να έρθει ο Μάνος με χατ τρικ να κάνει το σκορ 7-0 που είναι η μεγαλύτερη εντός έδρας νίκη του ΟΦΗ!

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule