Γιώργο σε ευχαριστούμε!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule στέλνει μια ανοικτή επιστολή στον Γιώργο Δουλγεράκη γιατί μας έδειξε ποιο είναι το ποδόσφαιρο και ποιος είναι ο ΟΦΗ.

Γιώργο σε ευχαριστούμε γιατί μας δείχνεις ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι αυτό που βλέπουμε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τα επεισόδια που γίνονται δεξιά και αριστερά.

Γιώργο σε ευχαριστούμε γιατί η αγάπη σου για τον ΟΦΗ ξεπερνάει την αγάπη όλων μας.

Γιώργο σε ευχαριστούμε γιατί μας δίνεις μαθήματα ζωής. Αλλά κυρίως γιατί μας δείχνεις πως είναι να αγαπάς κάτι τόσο πολύ που να μην μπορεί να σε σταματήσει τίποτα!

Γιώργο σε ευχαριστούμε γιατί μας δείχνεις ποιος είναι ο ΟΦΗ. Ακόμα και σε εκείνους που στις ήττες και τις πίκρες δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτός ο σύλλογος για όλους τους Κρητικούς.

Γιώργο σε ευχαριστούμε για τις στιγμές που ζήσαμε χθες στο «Γεντί Κουλέ». Γιατί νιώσαμε, όλοι μας, βλέποντας τους παίκτες να σε αγκαλιάζουν, ότι και εκείνοι είναι παιδιά και άνθρωποι που όσο χρονών και να είναι, παραμένουν παιδιά που θέλουν να ευχαριστηθούν το άθλημα που υπηρετούν.

Γιώργο σε ευχαριστούμε γιατί αγαπάς τόσο πολύ τον ΟΦΗ που σε κάθε παιχνίδι είσαι εκεί με το κασκόλ στο χέρι και μας κάνεις να ανατριχιάζουμε όταν σε βλέπουμε να πανηγυρίζεις έτσι για την μεγάλη σου αγάπη.

Γιώργο σε ευχαριστούμε γιατί βλέποντας έναν παίκτη που δεν σε ήξερε χθες, διέσχισε όλο το γήπεδο για να έρθει να σου αφιερώσει το γκολ που έβαλε ενώ μπορούσε να μην το κάνει. Όμως το έκανε γιατί είσαι ένας από εκείνους. Είσαι ένας από τους παίκτες του ΟΦΗ και στο έδειξαν. Και μάλιστα εσύ ήσουν ο MVP του χθεσινού αγώνα.