Νάστος στον Athletic: «Θα πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα μαζί με τον κόσμο μας»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγη ώρα μετά την, μαθηματική, εξασφάλιση της ανόδου ο αρχηγός του ΟΦΗ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και τόνισε «αγαπώ τον ΟΦΗ, θέλω να μείνω εδώ».

Απευθείας από την Θεσσαλονίκη, ο Ανέστης Νάστος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την άνοδο του ΟΦΗ και δεν έκρυψε την συγκίνηση του. «Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη, αν σκεφτούμε το πως εξελίχθηκε η χρονιά, τα συναισθήματα μας είναι φοβερά. Το μόνο που μπορώ να πω σε αυτά τα παιδιά είναι μάγκες, έδωσαν και την ψυχή τους για αυτήν την ομάδα. Είναι μια μεγάλη νίκη όμως ο πανηγυρισμός πρέπει να γίνει εκεί που πρέπει: Μαζί με τον κόσμο μας και να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα. Δεν ήρθαμε για τον βαθμό, ήρθαμε για τη νίκη γιατί στόχος, πλέον, είναι το πρωτάθλημα γιατί ο ΟΦΗ βάζει πάντα υψηλούς στόχους» ήταν τα λόγια του αρχηγού του ΟΦΗ και στην συνέχεια πρόσθεσε λέγοντας ότι «ο κόσμος μας έχει στηρίξει και ο καλύτερος πανηγυρισμός θα γίνει στις 27 του Μάη».

Όσον αφορά την παραμονή του στον ΟΦΗ υπογράμμισε πως: «Η σκέψη για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ πρέπει να ξεκινήσει από αύριο ώστε να μπουν οι υγιείς βάσεις. Θέλω να μείνω, αγαπώ αυτήν την ομάδα, είμαι τρία χρόνια και πετύχαμε τον στόχο μας όλοι μαζί. Είναι οι λέξεις που έχω κρατήσει από τον «στρατηγό» αυτής της ομάδας, το πέρασε στους παίκτες και τον δικαιώσαμε».