Η θέση του ΟΦΗ για το θέμα Κοέλιο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την δυσαρέσκεια τους εξέφρασαν στον ΟΦΗ, σε επικοινωνία που είχαν με τον μάνατζερ του Πορτογάλου, για τις χθεσινές δηλώσεις του στην Record.

Ο Ζοσέ Κοέλιο δήλωσε στην πορτογαλική ιστοσελίδα ότι φέρεται να μην λάβει καθόλου χρήματα από όταν ήρθε στον ΟΦΗ – κάτι που στην ΠΑΕ το διαψεύδουν ενώ αυτό διαψεύδεται και από τον μάνατζερ του Πορτογάλου Μιχάλη Ανθόπουλο. Όπως τονίζουν στον ΟΦΗ “στον Κοέλιο υπάρχει μια οφειλή, μέσα στη γενική οικονομική εκκρεμότητα που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα” και τις αποδίδουν στο γεγονός ότι ο Πορτογάλος δεν δείχνει να είναι στα πλάνα για την επόμενη σεζόν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι “πιθανόν ο Κοέλιο να έχει πάρει το μήνυμαότι δεν θα είναι εδώ του χρόνου και για αυτό είπε αυτά που είπε”.

Παράλληλα, σε επικοινωνία που υπήρξε ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Έλληνα εκπρόσωπο του Πορτογάλου Μιχάλη Ανθόπουλο, ο τελευταίος τόνισε ότι ναι μεν υπάρχει οφειλή προς τον Πορτογάλο ωστόσο οι δηλώσεις του δεν μεταφέρθηκαν σωστά. Ακόμα ο κύριος Ανθόπουλος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς την διοίκηση του ΟΦΗ ότι το θέμα πρόκειται να τακτοποιηθεί και πως από την μέχρι τώρα συνεργασία του με τον σύλλογο δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Οι επόμενες μέρες θα κρίνουν, το τι ακριβώς θα γίνει με τον Πορτογάλο μέσο και τον ΟΦΗ, αλλά φαίνεται ότι το γυαλί έχει ραγίσει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook