Οι πρώτες δηλώσεις του Μανώλη Παπαστεριανού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο έμπειρος μέσος του ΟΦΗ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και εξέφρασε, για ακόμα μια φορά, την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας για τη νέα χρονιά τονίζοντας ότι: «Ο ΟΦΗ έχει καλό κορμό και τα εφόδια για μια καλή πορεία στην Σούπερ Λίγκ».

Για την παραμονή του στον ΟΦΗ ο Μανώλης Παπαστεριανός ανέφερε ότι «από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα, είχα πει, ότι ο στόχος μου είναι να επιστρέψω με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ, όπως και έγινε. Φέτος έπαιξα πρώτη φορά στην καριέρα μου στη Β’ Εθνική και το έκανα για τον ΟΦΗ. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και τόσο εγώ, όσο και ο ΟΦΗ επιστρέφουμε στην μεγάλη κατηγορία. Έγινε αυτό που ήθελα και εγώ και η ομάδα».

Για το αν ο ΟΦΗ είναι έτοιμος, για την Σούπερ Λίγκ, ο 31χρονος μέσος, τονίζει ότι «είναι μια κατηγορία με μεγαλύτερες απαιτήσεις, αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι. Θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες κινήσεις, αλλά γενικά πιστεύω ότι η ομάδα έχει όλα τα εφόδια για μια καλή πορεία στην Σούπερ Λίγκ».

Τέλος σε ότι αφορά τη δική του επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία, τονίζει ότι «έχω παίξει 12 χρόνια στην Σούπερ Λίγκ. Εύχομαι του χρόνου να έχουμε την υγεία μας και να κάνουμε μια καλή χρονιά με την ομάδα, όπως ήταν και η φετινή, που είχαμε δυνατές και έντονες στιγμές».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook