Ανακοίνωση των συνδέσμων κατά ΕΠΣΗ: “Αναβάλετε τα παιχνίδια της Κυριακής”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση τους οι σύνδεσμοι του ΟΦΗ ζητούν από την Ένωση να προχωρήσει σε αναβολή των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων λόγω του ότι την ίδια ώρα γίνεται το παιχνίδι – φιέστα με την Σπάρτη. “ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, προλαβαίνετε ακόμα και τώρα, την μετάθεση των αγώνων ώστε να δώσετε την ευκαιρία στον κόσμο να έρθει στο “Γεντί Κουλέ”” αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Πριγκίπας επέστρεψε – όλοι σούζα

Την Κυριακή γιορτάζει το Ηράκλειο και η Κρήτη για την επιστροφή του Πρίγκιπα της στον φυσικό του χώρο. Δεν γιορτάζουμε γιατί η ομάδα μας είναι έτοιμη να κατακτήσει έναν ΠΑΝΑΞΙΟ και ΑΝΤΡΙΚΟ τίτλο αλλά γιατί επιστρέφουμε εκεί που αξίζει να βρισκόμαστε.

Και αντί στο Ηράκλειο να στρέφονται όλα γύρω από τον ΟΦΗ βλέπουμε την ΕΠΣΗ του κυρίου Τζώρτζογλου να ορίζει ΕΝΝΕΑ παιχνίδια για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Αλήθεια κύριε Πρόεδρε εάν έρχονταν οι αγαπημένοι σας “μεγάλοι” θα προχωρούσατε στην αναβολή των παιχνιδιών για να πάνε όλοι σε ένα από τα “πανηγυράκια” που στήνετε;

Η πόλη μας γιορτάζει και εσείς δεν επιτρέπεται στους οπαδούς του ΟΦΗ,που πολλοί εξ’ αυτών είναι υποχρεωμένοι να αγωνιστούν με τις ομάδες τους, να έρθουν στο “Γεντί Κουλέ” και να πανηγυρίσουν μαζί με την αγαπημένη τους ομάδα;

Για ποιον λόγο η Επιτροπή Πρωταθλήματος δεν πήγε τα παιχνίδια το Σάββατο ή έστω να ξεκινήσουν δύο ώρες νωρίτερα για να μην υπάρχει κοινή ώρα έναρξης με το παιχνίδι του ΟΦΗ;

Για ποιον λόγο η Επιτροπή Πρωταθλήματος δεν όρισε Σάββατο τα παιχνίδια ώστε η Κυριακή να είναι κενή; Ή έστω γιατί δεν ορίσατε κάποια παιχνίδια μια ημέρα νωρίτερα από την στιγμή που τα μισά και παραπάνω θεωρούνται βαθμολογικά αδιάφορα;

Γνωρίζουμε ότι θα απαντήσετε όμως δεν μας πείθετε. Μετρούν οι προθέσεις και όχι τα αποτελέσματα. Αποφασίζετε κατά το δοκούν και αυτό δεν το ξεχνάμε.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, προλαβαίνετε ακόμα και τώρα, την μετάθεση των αγώνων ώστε να δώσετε την ευκαιρία στον κόσμο να έρθει στο “Γεντί Κουλέ”. Το απαιτούμε γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αρκετοί εξ’ αυτών θα ήθελαν την Κυριακή να είναι στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” όμως δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.

Αλήθεια πως μπορείτε να βγάζετε ανακοινώσεις και να καλείτε τον κόσμο να έρθει στο “Γεντί Κουλέ” όταν την ίδια ώρα, εσείς ως ΕΠΣΗ δεν μπορείτε να κάνετε τα αυτονόητα. Δεν τα κάνετε γιατί σας ενδιαφέρουν οι εαυτούληδες σας και η προσωπική σας προβολή και τον ΟΦΗ τον επικαλείστε όταν τον έχετε ανάγκη για να το παίξετε κάποιοι.

Επειδή ζείτε και σε προεκλογική περίοδο, προειδοποιούμε τους αδαείς και λιγόψυχους που περιμένουν στην γωνία, μόλις διαβάσουν την ανακοίνωση: Εμείς είμαστε ψηφοφόροι μόνο του ΟΦΗ και κανενός άλλου. Όποιος προσωπικά ή συνολικά προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την παρούσα ανακοίνωση για ψηφοθηρικούς λόγους τότε θα μας βρει μπροστά του. Δεν θέλουμε ούτε κατά διάνοια να σκεφτούμε ότι ορισμένοι μπορεί να μας χρησιμοποιήσετε. Προειδοποιούμε γιατί κάποιοι πονηροί μπορεί να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την παρέμβαση μας όμως μην σκεφτούν να το κάνουν καν γιατί τότε θα παρέμβουμε ακόμα πιο ηχηρά.

SNAKES 4 HERAKLION CLUB
ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
OMIΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΑΡΧΑΝΩΝ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook