“Θα δημιουργηθεί ομάδα με σύνεση”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δεκάδες τα συναισθήματα, λίγα τα λόγια από το Νίκο Παπαδόπουλο στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα.

Αρχικά ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε πως “τελείωσε όμορφα μια χρονιά, αυτή η χαρά που υπάρχει είναι κάτι το ανεπανάληπτο. Σημασία έχει ότι βγήκαμε πρώτοι και άξια. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και κατακτήσαμε δίκαια τον τίτλο του πρωταθλητή. Πρέπει να πω ένα ευχαριστώ σε όλους που χωρίς την βοήθεια τους δεν θα ήμασταν εδώ. Όλοι όσοι βοήθησαν και ήταν δίπλα μας”.

Και συνέχισε αναφερόμενος στην επόμενη σεζόν υπογραμμίζοντας πως “η επόμενη μέρα έχει προχωρήσει αρκετά για εμάς. Ξέρουμε τι τραβήξαμε όλη την χρονιά αλλά η κούραση είναι γλυκιά. Ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει καλά με τις ανανεώσεις και ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι θα φτιάξουμε μια ομάδα με σύνεση. Εύχομαι να έχουμε τέτοιες χαρές, δεν μιλάω για ανόδους, αλλά μεγαλύτερες και πιο θετικές Είναι λίγο περίεργο να πανηγυρίζω με τον ΟΦΗ για την επιστροφή του. Κάποια στιγμή το φανταζόμουν έτσι και αυτό που σκεφτόμουν ήταν να πάει το κύπελλο στην θέση του “Μίστερ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook