Μαχλάς: «Αν δεν αξίζουμε, να το κλείσουμε το μαγαζί»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Απογοητευμένος από την προσέλευση του κόσμου και την ανταπόκριση που, δεν, υπήρξε εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Νίκος Μαχλάς.

«Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις. Όταν χρειάστηκε να βοηθήσουμε την ομάδα το γήπεδο δεν ήταν γεμάτο. Όλοι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, υπάρχει οικονομική κρίση, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα στον ΟΦΗ. Πρέπει να μιλάω με τη γλώσσα της αλήθειας… Αν δεν είμαστε άξιοι να μαζέψουμε ένα ποσό εδώ στην Κρήτη τότε πρώτος θα πω ότι δεν αξίζει να είμαστε στην Α΄ Εθνική. Πρέπει επιτέλους να στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια». Και κατέληξε:  «Θα απευθυνθούμε στους επιχειρηματίες. Αν 100 επιχειρήσεις βάλουν από 1000 ευρώ θα μαζέψουμε ένα εκατομμύριο. Αν δεν είμαστε άξιοι, να το κλείσουμε το μαγαζί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΟΦΗ.

Στην συνέχεια ο Νίκος Μαχλάς πρόσθεσε ότι «ήταν ένα σημαντικό ματς και προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όσους συνέβαλαν για να γίνει ρο φιλικό. Ευχαριστώ τον φίλο μου Θόδωρο Ζαγοράκη, τους,  ποδοσφαιριστές και όσους βρέθηκαν εδώ και ιδιαίτερα τους ανθρώπους που με χαρά ήρθαν στο γήπεδο για να βοηθήσουν. Σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να σας ανακοινώσουμε και το ποσό που έχει μαζευτεί» τόνισε αρχικά, προσθέτοντας: «Θα συνεχίσουμε την κινητοποίηση τις επόμενες μέρες και πιστεύω ότι απευθυνόμενοι στις επιχειρήσεις θα μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε τις 500.000 ευρώ που αντιστοιχούν στα 12.000 εισιτήρια που εκδώσαμε. Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και πρέπει να είμαστε μία γροθιά. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για την αδειοδότηση».

Για την μικρή προσέλευση του κόσμου είπε: