Ο ΟΦΗ του “Παπ” θα είναι ταχύτατος και εντυπωσιακός!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αποστολή στο Καρπενήσι: Μανώλης Σαρρής. Από την πρώτη ημέρα που ακούμπησαν μπάλα οι παίκτες του ΟΦΗ, είναι φανερό ότι θα συνεχιστεί ο δρόμος που ακολούθησε από πέρυσι.

Ο εντυπωσιακός ΟΦΗ της Football League δεν θα είναι version μόνο μιας έκδοσης. Πάνω στο περσινό μοτίβο, η ομάδα χτίζεται και φέτος ώστε να είναι επιθετικογενής και με σκοπό να προσφέρει θέαμα στον κόσμο της. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και στον τρόπο με τον οποίο έγινε η αφετηρία για την υλοποίηση του ΟΦΗ… 2019 όπως φάνηκε και στην απογευματινή προπόνηση.

Οι εντολές του “Παπ” και του συνεργάτη του Νίκου Καραμπετάκη προς τους ποδοσφαιριστές του ήταν “παιχνίδι με την μια”, “η μπάλα να μεταφέρεται με ταχύτητα αλλά και υπομονή” και κυρίως γρήγορο transition από την μια προς την άλλη πλευρά του γηπέδου. Είναι φανερό πως και τα υλικά που έχει στην διάθεση του είναι τέτοιας υφής: Παίκτες με ταχύτητα (Πλατέλλας, Κουτσιανικούλης), με υψηλή τεχνική κατάρτιση και μεγάλη ποιότητα (Παπαστεριανός, Νέιρα) αλλά και παίκτες που θα… “δαγκώνουν” την μπάλα όπως οι Νάστος, Μεγιάδο.

Όμως το κυρίαρχο στοιχείο του ΟΦΗ θα είναι η επιθετική μορφή του παιχνιδιού. Ο ΟΦΗ της Σούπερ Λιγκ θα είναι μια ομάδα που θα παρατάσσεται με σκοπό να δημιουργήσει και όχι να καταστρέψει αλλά και παράλληλα να είναι άκρως απρόβλεπτη στο παιχνίδι της.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook