Δωρεά του Αντώνη Παπαδάκη για όργανα μετρήσεων

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας έκανε δωρεά στον ΟΦΗ σύγχρονα όργανα μετρήσεων που θα χρησιμοποιηθούν από το τεχνικό τιμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά τον επιχειρηματία και φίλο της ομάδας μας, Αντώνη Παπαδάκη, με χρήματα του οποίου αγοράστηκαν  νέα σύγχρονα όργανα μετρήσεων για τους ποδοσφαιριστές μας, τα οποία θα διευκολύνουν το έργο της τεχνικής ηγεσίας.

Ηταν μια αυθόρμητη ενέργεια από τον Αντώνη Παπαδάκη και μια ακόμη προσφορά του με γνώμονα την αγάπη του και το ενδιαφέρον του, για την ομάδα μας.

Το υλικό αυτό αναμένεται τις επόμενες ημέρες και θα τεθεί στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας, στο ofi1925.gr ο επιχειρηματίας Αντώνης Παπαδάκης ανέφερε ότι «πληροφορήθηκα για ένα αίτημα που υπήρχε από την τεχνική ηγεσία, για την αγορά κάποιων οργάνων που θα βοηθήσουν το έργο του τεχνικού επιτελείου και προσφέρθηκα να βοηθήσω. Από τη στιγμή που η τεχνική ηγεσία κρίνει ότι είναι απαραίτητα αυτά τα όργανα με χαρά, ανταποκρίθηκα στην αγορά τους. Θα ήθελα να επισημάνω και πάλι ότι η συμμετοχή μου είναι εντελώς ειλικρινής και ανιδιοτελής, με γνώμονα και μόνο το ιδεώδες του ΟΦΗ μας και την αγάπη που έχω για αυτόν»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook