Συνεχίζει τις προπονήσεις και “κλείνει” φιλικά

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Διπλή προπόνηση περιλαμβάνει το σημερινό μενού στον ΟΦΗ, ενώ γίνονται προσπάθειες να διεξαχθεί φιλικό το Σάββατο.

Το γεγονός οτι η προετοιμασία συνεχίζεται πλέον στην Κρήτη σημαίνει οτι θα οι επιλογές για δυνατά φιλικά είναι περιορισμένες.

Και όσο η σέντρα του πρωταθλήματος απομακρύνεται από τις 25/8, τόσο μεγαλώνει το πρόβλημα αφού θα πρέπει να επιμηκυνθεί η προετοιμασία άρα και να αυξηθούν τα φιλικά ματς. 

Ο ΟΦΗ, όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ, περιμένει απαντήσεις από ομάδες εντός και εκτός Ελλάδος με τις οποίες έχει συζητήσει για δυνατά φιλικά παιχνίδια και τις επόμενες μέρες αναμένονται ανακοινώσεις πάνω σε αυτό.

Η Κρητική ομάδα προσπαθεί να κλείσει φιλικό το Σάββατο 4 Αυγούστου με την ΑΕΛ στο «Γεντί Κουλέ», όμως το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν δωμάτια λόγω της τουριστικής περιόδου. 

Εντωμεταξύ, με προπόνηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, το απόγευμα της Τετάρτης (1/8) ξεκίνησε το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας του ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Δημήτρης Κομεσίδης, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στο φιλικό με την Παναχαϊκή και θα επιστρέψει σε περίπου μια εβδομάδα, ενώ προληπτικά δεν γυμνάστηκε και ο Πλευράκης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας, σήμερα, Πέμπτη (2/8) θα γίνουν δυο προπονήσεις πρωί και απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Εξάλλου, σήμερα η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου, στο ξενοδοχείο IBIS στις 11 π.μ. την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, η οποία θα ισχύσει για πρώτη φορά στο “Γεντί Κουλέ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook