Κλειδί η πρεμιέρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εννέα ημέρες πλέον απέμειναν για την επιστροφή του ΟΦΗ στον φυσικό του χώρο και όλα στο ΒΑΚ κινούνται γύρω από την πρεμιέρα της Νέας Σμύρνης.

Τρία χρόνια, κάτι παραπάνω από 1.200 ημέρες και ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να μπει ξανά στον φυσικό του χώρο. Το φιλικό με τον Εργοτέλη που θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε εν όψει της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο, θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός επίσημου αγώνα.

Άλλωστε, ο ΟΦΗ είναι μια από τις λίγες ομάδες της Σούπερ Λιγκ που αφενός διατήρησαν τον βασικό τους κορμό και αφετέρου ενισχύθηκαν σε θέσεις – κλειδιά. Το σίγουρο είναι ότι στον ΟΦΗ θα πάνε στη Νέα Σμύρνη με την ψυχολογία και την αίσθηση ότι η ομάδα γνωρίζει ότι η πρεμιέρα είναι κλειδί για την συνέχεια και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Όμως, ο ΟΦΗ του Νίκου Παπαδόπουλου έχει αποδείξει αυτά τα χρόνια πως σε όποια έδρα και αν παίζει, ξέρει τον τρόπο να επιβάλει το παιχνίδι του και να γίνεται εκείνος η ομάδα που θα προσπαθήσει να κερδίσει και όχι να κλέψει το ματς. Το παιχνίδι της Ν. Σμύρνης είναι μια σημαντική πόρτα – με βάση πάντα το πρόγραμμα – και εφόσον καταφέρει να την ανοίξει τότε αλλάζει η ψυχολογία και όλα όσα αφορούν τα επόμενα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook