Ντου για Νέα Σμύρνη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με μοναδικές απουσίες του τιμωρημένου Παπάζογλου και του τραυματία Κομεσίδη, ξεκινάει σήμερα η προετοιμασία του ΟΦΗ για την πρεμιέρα με τον Πανιώνιο.

Μετά το φιλικό με τον Εργοτέλη, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ μπαίνουν από σήμερα σε ρυθμούς Σούπερ Λιγκ εν όψει του αγώνα της Κυριακής κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες. Στον ΟΦΗ θέλουν να ξεκινήσουν νικηφόρα την πρεμιέρα και το ευχάριστο είναι ότι μετά από επτά εβδομάδες προετοιμασίας, δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα πλην του τραυματία Κομεσίδη που στάθηκε άτυχος στο τελευταίο φιλικό κόντρα στην Παναχαϊκή.

Μπορεί το απόγευμα του Σαββάτου, ο ΟΦΗ να εμφανίστηκε με πλάνα πρωταθλήματος ωστόσο είναι βέβαιο ότι ο Παπαδόπουλος δεν άνοιξε τα χαρτιά του για τον αγώνα με τον Πανιώνιο και στο μυαλό του υπάρχουν διάφορες σκέψεις για το σχήμα με τον οποίο θα παραταχθεί η ομάδα. Σε γενικές γραμμές, ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει καταλήξει όχι όμως συνολικά και οριστικά στην 11αδα της πρεμιέρας αφού υπάρχουν ανοικτές θέσεις – κυρίως στην άμυνα όπου σίγουρα θα λείψει ο Παπάζογλου με τον Κομεσίδη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook