Αυτοί που θα κρίνουν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έχει μπει για τα καλά σε ρυθμούς πρεμιέρας και θα πάει στη Νέα Σμύρνη με στόχο τη νίκη και τo Gentikoule καταγράφει τους παράγοντες που θα κρίνουν το παιχνίδι.

Έχουν γίνει αναλύσεις και αναλύσεις για το πρόγραμμα του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ ωστόσο όλα θα κριθούν στην πράξη. Και ο ΟΦΗ είναι ομάδα που δεν έχει χτιστεί για να αποτελέσει τον φτωχό συγγενή του φετινού πρωταθλήματος αλλά το αντίθετο. Με βάθος στο ρόστερ της και επιλογές σε όλες τις γραμμές.

Ο φετινός ΟΦΗ, όπως φάνηκε και στα φετινά φιλικά, είναι μια ομάδα που δύσκολα θα δέχεται γκολ ενώ στον αντίποδα δεν θα αλλάξει το περσινό μοτίβο της: Να είναι επιθετικογενής και να προσπαθήσει να σκοράρει παντού.

Εκεί που θα κριθεί το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι στην απόδοση της μεσοεπιθετικής γραμμής του ΟΦΗ. Οι παίκτες που απαρτίζουν την τριάδα, με πιθανότερο σχήμα εκείνο των Κουτσιανικούλη, Πλατέλλα, Βουό θα πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Και από πίσω, όλα δείχνουν ότι ο Χουάν Νέιρα θα κάνει το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Αργεντινός που προσαρμόζεται ολοένα και περισσότερο, με την πάροδο του χρόνου, έχει δείξει σε κάποια διαστήματα την ποιότητα που διαθέτει ως παίκτης και σε ένα γήπεδο όπως αυτό της Ν. Σμύρνης, είναι σε θέση να κάνει την διαφορά ταΐζοντας τους συμπαίκτες του και βγάζοντας φάσεις για εκείνους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook