Αποσπόρης: «Ο ΟΦΗ έχει μία επιθετική φιλοσοφία»

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε στον Αthletic Radio 104.2 για την επιστροφή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ, την εικόνα του στο ματς της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο αλλά και τον ΟΦΗ του παρελθόντος.

Έχει συνδέσει το όνομά του με τον ΟΦΗ και τον Πανιώνιο και τώρα βρίσκεται στο πόστο του τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών της ομάδας της Ν. Σμύρνης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Στέλιος Αποσπόρης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την επιστροφή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ, την εικόνα του στο ματς της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο αλλά και τον ΟΦΗ του παρελθόντος.

Αναλυτικά όσα είπε o Στέλιος Αποσπόρης, στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την επιστροφή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ

«Ο ΟΦΗ πέρασε τρία χρόνια δύσκολα και τον παρακολουθούσα ανελλιπώς όπως πάντα. Χάρηκα πάρα πολύ που τον ξανά είδα να παίζει εκεί που του αξίζει να βρίσκεται. Ο ΟΦΗ έχει μία μεγάλη περιουσία. Την ιστορία και τον κόσμο του. Ήταν θέμα χρόνου να ξανά βρεθεί στην Σούπερ Λιγκ. Στόχος ήταν η οικονομική εξυγιίανση και να σωθεί το οικοδόμημα και ξέρω οτι έχει γίνει τεράστια προσπάθεια από την υπάρχουσα Διοίκηση».

Για την εικόνα της ομάδας το ματς της πρεμιέρας

«Χαίρομαι γιατί η ομάδα έχει μία επιθετική φιλοσοφία. Ανέκαθεν ήταν στο DNA του να παίζει ποδόσφαιρο. Η ισοπαλία είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ αντέδρασε στο γκολ που δέχθηκε και κυριάρχησε μέχρι να λήξει το ημίχρονο. Το οξύμωρο είναι οτι δέχθηκε την ισοφάριση από μία στημένη φάση σε αυτό το διάστημα. Στο δεύτερο ημίχρονο μέτρησε και η κούραση αφού είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν. «Κλειδί» του ματς ήταν η ισοφάριση πριν βγει το ημίχρονο. Μετά το ματς ισορρόπησε. Μου άρεσε που είδα πολλά Ελληνόπουλα στον ΟΦΗ και ήταν διαβασμένος. Καθοριστική ήταν η συμμετοχή του Νέϊρα. όπως ο ρόλος του Βουό. Θέλει πολλή δουλειά ακόμα και ο ΟΦΗ αλλά και όλες οι ομάδες. Είναι αρχή ακόμα Δεν σημαίνει κάτι μία νίκη ή μία ήττα στο ξεκίνημα. Σημασία έχει η διάρκεια. Δεν χρειάζεται εφησυχασμός. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και κρύβει παγίδες».

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο

«Είναι φίλος μου. Χαίρομαι πάρα πολύ για την εξέλιξή του. Δεν βρεθήκαμε στην Ν. Σμύρνη αλλά του έχω δώσει τα συγχαρητήρια μου για το έργο του. Από μικρός ήταν εγωϊστής με την καλή έννοια και εξελίσσεται καθημερινά».

Για τον ΟΦΗ του παρελθόντος

«Πέρασα τρία χρόνια στον ΟΦΗ και τον αγάπησα και αγαπήθηκα. Έκανα πολλούς φίλους. Ο ΟΦΗ ήταν μία από τις πιο υγιείς ομάδες στην Ελλάδα. Είχε οργάνωση πρότυπο. Ο Γκέραρντ ήταν ένας δάσκαλος για όλους μας. Ήταν ο Μέντοράς μας και είναι ευλογία για όσους συνεργαστήκαμε μαζί του. Θέλω να πω έναμεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Καζανάκη που τον αγαπάω πάρα πολύ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook