«Όσοι αγαπούν τον ΟΦΗ θα φανούν τώρα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule επικοινώνησε με έναν εκ των μετόχων της ΠΑΕ, τον Μιχάλη Μυλωνάκη ζητώντας την γνώμη του για τις εξελίξεις που έρχονται στον ΟΦΗ αποκαλύπτοντας ότι δωρίζει τις μετοχές του και κάνει λόγο για «ιστορική στιγμή για τον ΟΦΗ».

Από την στιγμή που το Gentikoule αποκάλυψε το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον ΟΦΗ, φαίνεται πως οι εξελίξεις θα είναι απανωτές. Επικοινωνήσαμε με έναν εκ των μετόχων της ΠΑΕ προκειμένου να διαφανεί το κλίμα που υπάρχει στις τάξεις του ΟΦΗ και μιλώντας με τον Μιχάλη Μυλωνάκη, εμφανίστηκε θετικός και έτοιμος να δωρίσει τις μετοχές του προκειμένου ο σύλλογος να γυρίσει σελίδα.

«Όσοι αγαπούν τον ΟΦΗ, θα φανούν τώρα. Συναντήθηκα με τους Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά και Ηλία Πουρσανίδη όπου μου ανέλυσαν το πρότζεκτ καθώς και όλο το εγχείρημα για τον ΟΦΗ. Μετά από συναντήσεις που είχα μαζί τους είμαι απόλυτα σίγουρος για το πλάνο που υπάρχει για ολόκληρο το οικοδόμημα που λέγεται ΟΦΗ και δωρίζω αμέσως τις μετοχές μου προς την πλευρά τους προκειμένου να βοηθήσω την κατάσταση» μας λέει αρχικά και συνεχίζει: «Καλώ όλους τους μετόχους της ΠΑΕ να κάνουν το ίδιο και να μην σταθούν εμπόδιο μπροστά στο λαμπρό μέλλον που προδιαγράφεται για τον ΟΦΗ μας. Είναι μια ιστορική στιγμή για τον ΟΦΗ και όλοι όσοι αγαπάμε την ομάδα και είμαστε μέτοχοι της πρέπει να πράξουμε ακριβώς το ίδιο προκειμένου ο σύλλογος να γυρίσει σελίδα και να λυθούν οριστικά τα προβλήματα του παρελθόντος».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook