Παπαδόπουλος στους παίκτες: «Γίνεται κάτι καλό και μεγάλο για τον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο 24ωρο, όπως ήταν αναμενόμενο, δημιούργησαν πηγαδάκια και στο ΒΑΚ όπου ο Νίκος Παπαδόπουλος έδειξε πως είναι ενήμερος των εξελίξεων.

Η είδηση του ενδιαφέροντος που έχει προκύψει για το αύριο του ΟΦΗ δεν μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η προετοιμασία του ΟΦΗ συνεχίζεται κανονικά χωρίς αγωνιστικά προβλήματα όμως στο Βαρδινογιάννειο, θέμα συζήτησης αποτέλεσε και η είδηση της τελευταίας ημέρας με τις επικείμενες εξελίξεις στον σύλλογο. Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο τεχνικός του ΟΦΗ μιλώντας στους παίκτες αρκέστηκε μόνο να πει στο ξεκίνημα της ομιλίας του πως “γίνεται κάτι καλό και μεγάλο για τον ΟΦΗ. Όμως εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό”.

Ο Παπαδόπουλος με την παραπάνω φράση προς τους παίκτες, έδειξε να είναι ενήμερος των όσων συμβαίνουν στον ΟΦΗ όμως παράλληλα γνωρίζει και ο ίδιος πολύ καλά πως, στην παρούσα χρονική στιγμή, η προτεραιότητα όλων είναι το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στον Παναιτωλικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook