Ενεργό ρόλο στο νέο ΟΦΗ ο Γιώργος Σαμαράς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ελάχιστα πράγματα έχουν βγει προς τα έξω σε ότι έχει να κάνει με τον ρόλο του Sam στο νέο ΟΦΗ και το Gentikoule καταγράφει τα δεδομένα.

Ανέκαθεν ο Γιώργος Σαμαράς ήταν ένα παιδί χαμηλών τόνων. Δεν προκαλούσε ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας και ο ίδιος έμεινε μακρυά από αυτά θέλοντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους για την προσωπική του ζωή και όχι μόνο. Τον χαρακτήριζε η σοβαρότητα και οι λίγες κουβέντες.

Κάνουμε τον πρόλογο γιατί τα ίδια ισχύουν μέχρι τώρα σε ότι έχει να κάνει με την ενασχόληση του με τον ΟΦΗ. Τα φώτα έχουν στραφεί στον Ηλία Πουρσανίδη και τον πατέρα του Γιάννη εν αντιθέσει με εκείνον. Όμως όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, στις διεργασίες που συντελούνται όλο αυτό το χρονικό διάστημα η συμμετοχή του Γιώργου Σαμαρά είναι ιδιαίτερα ενεργή και δεν είναι τυχαίο πως στις ανακοινώσεις που βγαίνουν από την ΠΑΕ και οι οποίες αφορούν τις συμφωνίες με τους μετόχους, το δικό του όνομα είναι μέσα αφού ο ίδιος δίνει το παρών στις συναντήσεις.

Ο Γιώργος Σαμαράς θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην επόμενη ημέρα του ΟΦΗ και αυτό σημαίνει ότι θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση για χάρη της αγαπημένης του ομάδας. Ο 33χρονος, πλέον, Γιώργος Σαμαράς που όλοι έχουν να λένε για την οξυδέρκεια που τον διακρίνει σε υποθέσεις εκτός ποδοσφαίρου, θα έχει ενεργό ρόλο στη νέα διοίκηση του ΟΦΗ που πρόκειται να εκλεγεί στις 10 Οκτωβρίου όταν και θα γίνει η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook