Αιχμηρή ανακοίνωση των “Snakes” κατά πάντων!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τίτλο “η μετακίνηση των οπαδών είναι δημοκρατικό δικαίωμα – Εκδρομές και πέταλα σε όλους” ο σύνδεσμος των Snakes πήρε θέση για την απαγόρευση παρουσίας των οπαδών της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η μετακίνηση των οπαδών είναι δημοκρατικό δικαίωμα – Εκδρομές και πέταλα σε όλους

Με αφορμή χθεσινό δημοσίευμα γνωστής αθλητικής ιστοσελίδας που διαστρεβλώνει την πραγματικότητα με την αρωγή της Αστυνομίας θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

Θέλουμε λοιπόν να απαντήσουμε στην Αστυνομία πως ουδέποτε οι οπαδοί του ΟΦΗ τηλεφώνησαν στην ΠΑΕ απειλώντας για επεισόδια. Η λέξη “χαφιές” αντικατοπτρίζει άτομα που προσπαθούν να θίξουν, να προσβάλουν και να ξεφτιλίσουν το οπαδικό κίνημα του ΟΦΗ στα μάτια τον οπαδών της Ελλάδας και όχι μόνο.

Για εμάς η λέξη οπαδός είναι κάτι ιερό στηρίζοντας μέχρι τέλους τις μετακινήσεις των οπαδών όλων των ομάδων σε όλη την Ελλάδα.

Δεν είμαστε φίλοι με κανέναν, δεν γουστάρουμε κανέναν – είμαστε μόνο ΟΦΗ.

Όμως σεβόμαστε εκείνον που έχει την ίδια τρέλα με εμάς και κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα για να δει από κοντά την καψούρα του.

Δεν είμαστε μπαχαλάκηδες, είμαστε μάγκες Ομιλίτες οπαδοί.

Η εποχή των παγετώνων τελείωσε και ο άνθρωπος εξελίσσεται. Η δημοκρατία βασιλεύει και η μετακίνηση οπαδών είναι δημοκρατικό δικαίωμα.

Δεν έχετε λοιπόν κανένα δικαίωμα να μην σέβεστε και να παίρνετε δικτατορικές αποφάσεις.

Είναι δυνατόν να απαγορεύεται η μετακίνηση Ελλήνων πολιτών σε μια δημοκρατική χώρα;

Θέλουμε επίσης να ξεκαθαρίσουμε πως δεν είμαστε υποχείριο καμίας ΠΑΕ και κανενός ρουφιάνου δημοσιογράφου που με γκεμπελίστικες μεθόδους προσπαθεί να μαυρίσει ένα τόσο μεγάλο και παντελονάτο οπαδικό κίνημα όπως είναι αυτό του ΟΦΗ.

Ντροπή σε δημοσιογράφους – χαφιέδες που προσπαθούν να αποδείξουν, χωρίς κανένα στοιχείο, πράγματα και καταστάσεις μόνο για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα.

Επειδή είστε ανίκανοι, το μπαλάκι δεν θα το πετάτε σε εμάς. Στο γήπεδο μας είναι φιλοξενούμενοι οι οπαδοί όλων των ομάδων αρκεί να υπάρχει σεβασμός στην πόλη μας, την ομάδα μας και σε εμάς τους ίδιους.

Αν δεν συμβαίνουν τα παραπάνω, τότε υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος

ΥΓ1 Εκδρομές και πέταλα σε όλους.

ΥΓ2 Λευτέρια στους οπαδούς

ΥΓ3 Η Χούντα δεν τελείωσε το ’73.

ΥΓ4 Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι.

ΥΓ5 Τα παντελόνια ρε μαλάκες δεν τα φοράμε επειδή κρυώνουμε…

ΥΓ6 Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Γιατί;;

Snakes heraklion club
Θύρα 4

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook