Γιάννης Σαμαράς: Η χρυσή ευκαιρία του ΟΦΗ και ο κατάλληλος άνθρωπος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έχει την τύχη και την ευλογία να διαθέτει στις τάξεις του, επίσημα σε λίγες ημέρες, τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από γενιές και γενιές ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα.

Την μοναδική ευκαιρία από τα χρόνια του Ευγένιου Γκέραρντ έχει πλέον ο ΟΦΗ για να αναδείξει τα τμήματα υποδομής του και να ξεκινήσει να παράγει ποδοσφαιριστές. Ο σύλλογος που την δεκαετία του ’90 έβγαζε παίκτες με το “τσουβάλι”, είδε τις επόμενες 10ετιες να περνούν έτσι βγάζοντας ελάχιστους ποδοσφαιριστές.

Η τύχη το έφερε έτσι ώστε πλέον ο ΟΦΗ θα έχει στο δυναμικό του τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από την εντυπωσιακή φουρνιά της πιτσιρικαρίας του Παναθηναϊκού. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Χρήστος Δώνης έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Σαμαρά, δεν είναι τυχαίο ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού βγαίνουν και μιλούν με τα καλύτερα λόγια για αυτόν τον άνθρωπο.

Ο ΟΦΗ έχει την ευκαιρία, που σίγουρα δεν θα την αφήσουν ανεκμετάλλευτη, να δουλέψουν τα τμήματα υποδομής του σε πολύ υψηλά πρότυπα – που θα ξεπεράσουν τα ελληνικά δεδομένα – και για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια θα δοθεί ουσιαστικό βάρος στις ακαδημίες του.

Ο Γιάννης Σαμαράς είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την κατάλληλη θέση και ο ΟΦΗ έχει μπροστά του μια χρυσή ευκαιρία για να μπορέσει να δει τις Ακαδημίες του να καταξιωθούν και να βρεθούν στην θέση που αξίζει να βρίσκονται. Η μοναδική, χρυσή, ευκαιρία τώρα δεν πρόκειται να χαθεί γιατί εκεί θα βρίσκεται ο πιο κατάλληλος άνθρωπος που θα μπορούσε να είναι σε αυτήν την θέση.

Οι γνώσεις του, η τεχνογνωσία που διαθέτει αλλά και η δίψα που έχει για να δουλεύει με μικρά παιδιά σε συνδυασμό με την αγάπη του για τον ΟΦΗ, είναι στοιχεία τα οποία αρκούν για να έρθουν τα αποτελέσματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook