«Καμίνι» το γήπεδο με την ευχή η ομάδα να… θυμίζει και πάλι ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο κόσμος θα κάνει ξανά το καθήκον του την Κυριακή στο ματς με τον Ολυμπιακό (20.30), το ζητούμενο είναι και ο ΟΦΗ στο γήπεδο να γίνει επιτέλους… ΟΦΗ.

Το ξεκίνημα του ΟΦΗ στο Πρωτάθλημα δεν είναι καλό, για να μην πούμε χάλια για να είμαστε πιο ακριβείς, και μετά την διακοπή του Πρωταθλήματος είθε να γίνει το περιβόητο… RESTART.

Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι το πρώτο της νέας εποχής Μπούση και ο θετικός… αέρας που υπάρχει στην ομάδα έχει κάνει και πάλι τους φίλους της ομάδας να.. χαμογελούν.

Το θέμα είναι να χαμογελάσουν και πάλι με τα κατορθώματα της ομάδας στο γήπεδο και το καλύτερο… φάρμακο είναι τα θετικά αποτελέσματα, που θα συνδυαστούν και με καλές εμφανίσεις, αρχής γενομένης από το Κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό.

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ αναμένεται να κατακλύσουν το γήπεδο και τα εισιτήρια διατίθενται ηλεκτρονικά αλλά και από τα γραφεία της ΠΑΕ στο “Γεντί Κουλέ” καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (15/10) στο ΒΑΚ ξεκίνησε την προετοιμασία. Ο Μπολάκης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ακολούθησε όλο το πρόγραμμα.

Αντίθετα οι τραυματίες Παπάζογλου και Νέιρα, έκαναν ατομικό και θεραπεία και δεν προλαβαίνουν την προσεχή αναμέτρηση.

Νέα προπόνηση θα γίνει σήμερα, Τρίτη (16/10) το μεσημέρι (12μμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook