Πέφτει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και με νίκη παραμένει στην πρώτη θέση μαζί με τον ΠΑΟΚ.

Νίκη και διατηρούνται στην κορυφή οι μεν, αρέσουν τα δύσκολα στους δε.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται στις 19:00 (ΕΡΤ1, ΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr)τον Αστέρα Τρίπολης με στόχο το έκτο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα, με το οποίο θα παραμείνει στην πρώτη θέση μαζί με τον ΠΑΟΚ, που πήρε «διπλό» κόντρα στον Άρη την Κυριακή.

Αντίπαλός του μια ομάδα με κακή συγκομιδή έως τώρα με τους μόλις τέσσερις βαθμούς (στη 14η θέση), αλλά με καλή εικόνα και η εξήγηση που υπάρχει είναι ότι αφενός έχει βγάλει πολύ βαρύ πρόγραμμα, με εκτός έδρας ματς κόντρα σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Άρη, εντός με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Αφετέρου έχει παρουσιαστεί και αναποτελεσματική.

Επιπλέον «όπλο» για την ομάδα του Περιστερίου είναι το γεγονός ότι έχει πάρει τον… αέρα των Αρκάδων στα τελευταία ματς, μετρώντας επτά σερί νίκες, συνυπολογίζοντας και το Κύπελλο.

Χωρίς τους Μανούσο και Ενσικουλού, που είναι ανέτοιμοι θα αγωνιστεί ο Ατρόμητος, ενώ δεν θα αγωνιστεί τελικά ο Ματρικάρντι και εκτός έμειναν οι επίσης οι τραυματίες Τασουλής και Σάλας, αλλά και ο τιμωρημένος Κυριακόπουλος.

Ένα πιθανό σχήμα για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι είναι: Μέγερι στο τέρμα, Γιαννούλης και Σάκιτς τα πλάγια μπακ, Ρισβάνης και Χατζηϊσαίας στα στόπερ. Μάντσον και Μπουσούλαζιτς, με τον Βασιλακάκη στον άξονα, ενώ οι Ουγκράι και Μπρούνο στα εξτρέμ. Στην κορυφή θα παίξει ο Κουλούρης.

Για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, ο Αθανασιάδης θα είναι λογικά στο τέρμα. Μαρτίνεθ και Βλάχος θα παίξουν στα πλάγια της άμυνας, με τον Πασαλίδη και τον Τριανταφυλλόπουλο να είναι στα στόπερ.

Μουνάφο-Ιγκλέσιας θα είναι στον άξονα πίσω από τον Τόνσο, ενώ οι Καλτσάς και Τσιλιανίδης θα είναι στα «φτερά». Στην κορυφή θα βρεθεί ο Μανιάς.

Πηγή: sport-fm.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook