Στρέζος: “Έπαιξε ρόλο η δική μας απόδοση και όχι του Ολυμπιακού”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας εκ των κορυφαίων παικτών του ΟΦΗ, ο Γιώργος Στρέζος μίλησε στον ΣΠΟΡΦΜ για την μεγάλη νίκη επί του Ολυμπαικού αλλά και τις αλλαγές που συντελούνται στον σύλλογο.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιώργος Στρέζος

-το αν βοήθησε η παρουσία του κ. Μπούση στο γήπεδο: «Σίγουρα έπαιξε ρόλο η αύρα του νέου μεγαλομετόχου στην ομάδα μας. Όμως κι εμείς ψάχναμε καιρό την πρώτη μας νίκη και το γεγονός ότι τα καταφέραμε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο δίνει μεγαλύτερη αξία στο επίτευγμά μας».

-την οικονομική συνέπεια της διοίκησης: «Ήταν το πιο σημαντικό θέμα που έπρεπε να λυθεί στην ομάδα. Πλέον υπάρχει μια σιγουριά σε όλους. Πιστεύω πως οι αλλαγές θα έρθουν σιγά-σιγά».

-την καλή εικόνα του ΟΦΗ, ειδικά στο πρώτο μέρος: «Όσο περνούσε η ώρα και δεν δεχόμασταν μεγάλη πίεση από τον Ολυμπιακό αυξανόταν η αυτοπεποίθησή μας. Γι’ αυτό πιστεύαμε όλο και περισσότερο στη νίκη και τα καταφέραμε».

-το μέτριο πρόσωπο που είχε δείξει ο ΟΦΗ τις πρώτες αγωνιστικές: «Όταν μια ομάδα έρχεται από τη Football League χρειάζεται λίγο χρόνο να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της μεγάλης κατηγορίας. Παράλληλα ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες που θέλουν ένα διάστημα για να προσαρμοστούν. Θεωρώ πως το επίπεδο του ΟΦΗ είναι πιο κοντά στην εικόνα που παρουσιάσαμε χθες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο».

-το επίπεδο του πρωταθλήματος και τη μάχη για τη σωτηρία: «Πρέπει να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Όλα έχουν απαιτήσεις και έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας. Είναι νωρίς να πούμε ποιες ομάδες θα παλέψουν για τη σωτηρία. Πιστεύω πως μπορούν να γίνουν πολλές εκπλήξεις, σαν και τη δική μας χθες».

-την παρουσία του στον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ έχει μια ιστορία μεγάλης ομάδας και η δυναμική του κόσμου του το αποδεικνύει αυτό. Μια πρόταση από αυτή την ομάδα είναι πολύ τιμητική. Το είδα σαν μια μεγάλη πρόκληση να παίξω σε έναν μεγάλο σύλλογο που έλειπε χρόνια από την πρώτη κατηγορία. Όλοι μας το βλέπουμε έτσι και θέλουμε να δείξουμε πράγματα».

-τις διαφορές ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού: «Κάθε παιχνίδι έχει τις ιδιαιτερότητές του. Χθες πάντως η καλή δική μας απόδοση και η όχι τόσο καλή του Ολυμπιακού μάς βοήθησε να πάρουμε τη νίκη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook