Πάλι χωρίς Παπαστεριανό και Νέιρα στην Λάρισα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Νίκος Παπαδόπουλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Παπαστεριανού και του Νέιρα, οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Περίπου 10 μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης θα παραμείνει ο Μανόλης Παπαστεριανός, όπως έδειξε η μαγνητική εξέταση, για τις ενοχλήσεις του έμπειρου μέσου, στο γαστροκνήμιο, αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο έμπειρος μέσος να μην μπορεί να αγωνιστεί στο ματς με την Λάρισα.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Νέιρα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην γάμπα και η συμμετοχή του στο προσεχές παιχνίδι,  επίσης έχει αποκλειστεί.

Από την άλλη ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε την ευχάριστη είδηση να δει τον Παπάζογλου, να βγάζει μέρος της προπόνησης, καθώς έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις. Βέβαια  η τεχνική ηγεσία θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες, αν θα μπορεί να υπολογίζει στον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, για την προσεχή αναμέτρηση.

Πρόγραμμα ενδυνάμωσης ανα γκρούπ στο γυμναστήριο, είχε το προπονητικό πρόγραμμα της Τρίτης (23/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Όπως ενημέρωσε η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ νέα προπόνηση θα γίνε την Τετάρτη (24/10) το πρωί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook