Παυλόπουλος στον Αthletic: “Ο ΟΦΗ φέρνει ηθική και εντιμότητα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Κώστας Παυλόπουλος μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 για τη νέα εποχή του ΟΦΗ και στάθηκε στα πρόσωπα που αποτελούν εχέγγυα για εκείνη αλλά και για τον Μιχάλη Μπούση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Παυλόπουλος στον Athletic Radio 104,2

Για την παρουσία του στην συνέντευξη τύπου του Μιχάλη Μπούση: “Δεν μπορούσα να λείπω. Το ήθελα πάρα πολύ και στην πρώτη επίσημη ημέρα των φίλων μου. Ήθελα να είμαι και εγώ παρών”.

Για την αλλαγή σελίδας στον ΟΦΗ: “Η αλήθεια είναι ότι ήμουν ενήμερος. Το θέμα είναι ότι αλλάζουν και θα αλλάξουν πολλά στην πορεία. Με την παρουσία των παιδιών, είναι εγγύηση για το τι θα γίνει από εδώ και στο εξής. Ήδη τα παιδιά δουλεύουν εδώ και έναν μήνα, υπάρχει το πλάνο που είναι καταγεγραμμένο αυτό που θα συμβεί και μαζί θα δείτε και τα άλλα πρόσωπα που θα έρθουν στην πορεία. Ο σύλλογος θα λειτουργήσει εντελώς διαφορετικά”.

Για την ενασχόληση των Ηλία Πουρσανίδη, Γιάννη & Γιώργου Σαμαρά: “Εμείς είμαστε Ομιλίτες και πάντα αυτή η ομάδα ήταν το κεντρικό μας θέμα για το τι θα γίνει. Οπότε, να που ήρθε το πέρασμα του χρόνου και να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος με την μεγάλη επιμονή του Γιάννη και του Γιώργου που θα φέρει αποτελέσματα αρκετά γρήγορα, προγραμματισμένα και οργανωμένα. Το βασικότερο είναι όμως ότι θα φέρει ηθική, εντιμότητα και αλήθεια. Αυτά θα τα βλέπει ο κόσμος από το πως θα διοικείται ο σύλλογος. Θα υπάρχει το DNA του ΟΦΗ και με λίγο υπομονή και επιμονή θα δούμε όμορφα πράγματα”.

Για το γεγονός ότι δίνεται όραμα στον κόσμο του ΟΦΗ: “Το όραμα έχει λείψει από τον ΟΦΗ από το 2001. Έκτοτε δεν υπήρχε αύριο, δεν υπήρχε τίποτα. Άρα το όραμα και ο στόχος είναι κάποια στοιχεία που έπρεπε να υπάρχουν. Και θέληση υπάρχει και άνθρωποι που πρέπει να τρέξουν αυτό το πρότζεκτ. Εγώ γνωρίζω τους ανθρώπους που δουλεύουν εντός του ΟΦΗ και το τι μεγάλη επιτυχία θα έχουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Είναι έντιμα παιδιά, είναι αδέρφια μας, είναι Ομιλίτες”.

Για την ανταπόκριση του κόσμου του ΟΦΗ: “Όταν ο κόσμος θα βλέπει ότι όλα γίνονται προς το καλύτερο τότε θα δείξει υπομονή. Θα είναι ένα στοιχείο που θα λειτουργήσει θετικά. Ο Ευγένιος δημιουργούσε σιγά – σιγά. Οπότε το να χτίζεις από την αρχή και από τα θεμέλια για τις επόμενες δεκαετίες τότε αυτό είναι κάτι που θέλει υπομονή. Σίγουρα ο κόσμος χρειάζεται να δείξει υπομονή γιατί τα καλύτερα έρχονται. Πιο χαμηλά δεν μπορούσε να πάει η ομάδα”.

Για το ότι ο Μιχάλης Μπούσης φάνηκε να μπαίνει αμέσως στο κλίμα του τι σημαίνει ΟΦΗ: “Σίγουρα είναι αυτό το κάτι που έχουν οι γύρω από τον πρόεδρο γιατί σίγουρα του μετέδωσαν το τι σημαίνει ΟΦΗ. Εγώ αυτό που γνωρίζω είναι ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό άνθρωπο, με σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο”.

Για τον φετινό ΟΦΗ: “Το να δημιουργηθεί αυτή η ομάδα, συνέβησαν πολλά πράγματα ώστε να παραμείνουν αρκετοί εντός. Με τις αμφιβολίες, με το οικονομικό πρόβλημα και ήταν κατόρθωμα που αυτή η ομάδα έφτασε σε αυτό το σημείο. Τα παιδιά αμφισβητήθηκαν, σίγουρα η απόδοση τους δεν ήταν και η ανάλογη. Όμως πρέπει να αντιληφθούμε ότι τα παιδιά έχουν οικογένειες και μπορέι να μην είχαν την καλύτερη ψυχολογία. Δεν εξηγείται η διαφορετική στάση των παιδιών ώστε να υπάρχουν και απαιτήσεις και από την πλευρά μας”.

Για τους Ηλία Πουρσανίδη, Γιάννη & Γιώργο Σαμαρά: “Ζουν και αναπνέουν για αυτό που κάνουν. Αν αναλογιστείτε την πορεία τους, Αυτό που κάνουν αυτήν την στιγμή δεν το ανταλλάζουν με τίποτα από όσα έχουν κάνει στο παρελθόν. Αυτοί οι άνθρωποι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, πηγαίνουν στις 8.00 το πρωί και φεύγουν το βράδυ”.

Για τη νίκη του ΟΦΗ επί του Ολυμπιακού: “Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, είναι ωραίο συναίσθημα να κερδίζεις τον Ολυμπιακό. Πολλές φορές τον κερδίσαμε, όμως δεν πρέπει να μείνουμε στο χθες παρά μόνο στο αύριο. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για την συνέχεια του ΟΦΗ”.

Για την πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα: “Όχι μόνο δεν θα κινδυνεύσει ο ΟΦΗ, αλλά θα πάει και ακόμα καλύτερα. Όλα όσα θα γίνουν, θα βοηθήσουν στην ψυχολογία των παιδιών και θα την βοηθήσουν ακόμα περισσότερο ώστε η ομάδα να παίζει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. To βασικό κομμάτι σκέψης αυτού του ανθρώπου είναι ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά στον τρόπο σκέψης”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook