To restart του “Κόρο” στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 27χρονος μπακ – χαφ αφήνει πίσω του το μέτριο ξεκίνημα και στα τελευταία παιχνίδια έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του με τον ίδιο να γνωρίζει καλά ότι ο ΟΦΗ του δίνει την ευκαιρία να κάνει ξανά το limit up.

Το όνομα του Νίκου Κοροβέση έγινε γνωστό το καλοκαίρι του 2012 όταν πήρε μεταγραφή από τον Απόλλωνα Αθηνών της Γ’ Εθνικής στον ΠΑΣ Γιάννενα της απαγόρευσης μεταγραφών. Στους Ηπειρώτες κάνει μια εξαιρετική τριετία με 94 συμμετοχές και 13 γκολ παίζοντας εκεί μέχρι το 2015. Χάρις στις εξαιρετικές του εμφανίσεις, ο Κοροβέσης το καλοκαίρι του 2015 πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ και κάπου εκεί ξεκίνησαν τα δύσκολα.

Η θητεία του στον ΠΑΟΚ δεν πήγε όπως θα την περίμενε ο 27χρονος αριστερός μπακ/χαφ με αποτέλεσμα 1,5 χρόνο μετά να επιστρέψει στον ΠΑΣ Γιάννενα ως δανεικός. Εν συνεχεία έφυγε για τον Πλατανιά. Μετά από μια καλή τριετία, ακολούθησε άλλη μια κακή και το προηγούμενο καλοκαίρι έφτασε η ώρα του ΟΦΗ. Μετά από ένα ξεκίνημα προσαρμογής με τα “ασπρόμαυρα”, στα τελευταία παιχνίδια είναι από τους κορυφαίους του ΟΦΗ με αποκορύφωμα την εμφάνιση του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό όπου έβγαλε την ασίστ για το γκολ του Βουό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook