Ματς έξι βαθμών!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Παπαδόπουλος έδειξε τον δρόμο που σκέφτονται στον ΟΦΗ το παιχνίδι με την Λάρισα και οι παίκτες του καλούνται να το δείξουν μέσα στο γήπεδο.

Με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του ΟΦΗ, η αποστολή αναχωρεί σήμερα για την Θεσσαλονίκη από όπου θα μεταβεί οδικώς για την Λάρισα όπου αύριο το απόγευμα (17.15) θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ. Ένα παιχνίδι που όπως είπε χθες σωστά ο Νίκος Παπαδόπουλος, μια ενδεχόμενη νίκη θα ισοδυναμεί όχι απλά με ένα τρίποντο αλλά με έξι βαθμούς αφού αντιμετωπίζοντας μια ομάδα με τους ίδιους στόχους, ο ΟΦΗ θα διώξει ακόμα περισσότερο άγχος εν όψει της συνέχειας.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ με τις χθεσινές του δηλώσεις έδωσε το νόημα του αγώνα με την Λάρισα όταν έκανε λόγο για “παιχνίδι έξι βαθμών” και αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο ΟΦΗ πάει στην Λάρισα με την καλύτερη ψυχολογία από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος αλλά και γιατί είναι καλύτερος από την ΑΕΛ. Οι δυο τους γνωρίζονται καλά, είχαν αναμετρηθεί σε φιλικό παιχνίδι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας τους και παρότι έχουν περάσει τρεις μήνες από τότε, είναι δεδομένο πως ο ΟΦΗ είναι καλύτερος από την Λάρισα. Τα ρόστερ τους το δείχνουν αυτό όπως και το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει βελτιωθεί αρκετά τον τελευταίο μήνα σε σχέση με τον αυριανό αντίπαλο της που δεν έχει παρουσιάσει καθόλου καλό πρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook