Κυριακίδης: “Ο ΟΦΗ δεν θα κινδυνεύσει”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Παύλος Κυριακίδης μίλησε στην εφημερίδα “Sportime” για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επόμενη ημέρα του ΟΦΗ.

“Είναι μεγάλη νίκη. Η ομάδα προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι να βελτιώσει τα λάθη των προηγούμενων. Σε κάποια ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, παίζαμε πιο ομαδικά κάτι που είχαμε χάσει το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα είχαμε και την τύχη με το μέρος μας” είπε αρχικά για τη νίκη επί του Ολυμπιακού ενώ για την μέχρι τώρα εικόνα υπογράμμισε πως “και με την Ξάνθη μέχρι να δέχτουμε το πρώτο γκολ δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Η ανάγκη για νίκη προσθέτει επιπλέον άγχος και όταν δεχόμασταν γκολ μας έριχνε την ψυχολογία, δεν μπορούσαμε να το διαχειριστούμε και ακολουθούσε η κατάρρευση. Σε αντίθεση με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που το όνομα του αντιπάλου, μας έδωσε την ελευθερία να παίξουμε χωρίς άγχος για το αποτέλεσμα. Η ομάδα έχει καλούς παίκτες και στην καλή μας ημέρα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο. Στο παιχνίδι με την Λαμία, η ομάδα έδειξε ότι αρχίζει να βρίσκει τα βήματα της και να βελτιώνεται. Πιστεύω ότι μετά και τη νίκη μας την προηγούμενη αγωνιστική, θα παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι”.

Όσον αφορά το αν θα κινδυνεύσει ο ΟΦΗ, ο Κυριακίδης τόνισε ότι “όλοι έχουν σκαμπανεβάσματα αλλά ο ΟΦΗ δεν θα κινδυνεύσει. Μπορεί να μην κάναμε καλή αρχή και κάποιοι να μας συγκαταλέγουν στους υποψήφιους αλλά εγώ πιστεύω στην ομάδα. Το πρόγραμμα μας μέχρι τώρα δεν ήταν και εύκολο. Τέσσερα εκτός έδρας και εντός με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Μπορεί να ακούγεται δικαιολογία αλλά είναι διαφορετικό να έχεις εντός κάποιον αντίπαλο που είναι στα μέτρα σου”.

Για τη νέα εποχή του ΟΦΗ υπογράμμισε ότι “η ομάδα θα οργανωθεί και θα δουλεύει πιο επαγγελματικά. Ξέρουμε όλοι ότι είναι σοβαροί άνθρωποι, τώρα που τους γνωρίσαμε και από κοντά καταλάβαμε τα θέλω τους, τις προσδοκίες και τη νοοτροπία τους”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook