“Ο ΟΦΗ θα βρει την αίγλη του και θα παίζει για την Ευρώπη”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου Γιώργος Κούτσης μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 για τον φετινό ΟΦΗ ενώ έκανε και αποκαλύψεις για το Νίκο Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Κούτσης στον Athletic Radio 104,2

Για τον φετινό ΟΦΗ: “Οι περισσότερες ομάδες που ανεβαίνουν στην Σούπερ Λιγκ, ξεκινούν ένα μεταγραφικό παζάρι που το μπάτζετ διπλασιάζεται ή τριπλασιάζεται. Όταν, λοιπόν, δεν πάνε καλά τα πράγματα τότε δημιουργούνται χρέη. Είμαι πολύ χαρούμενος και το είπα στο Νίκο (σημ. Παπαδόπουλο) ότι ο ΟΦΗ έκανε πολύ καλά που κράτησε έναν κορμό από πέρυσι ούτως ώστε να μην ξεφύγει το μπάτζετ και να μην υπάρχει γκρίνια και ο κόσμος να υποστηρίξει αυτό το εγχείρημα. Θα το δείτε ότι ο ΟΦΗ σιγά – σιγά θα ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη και θα γίνει η ομάδα που γνωρίζαμε παίζοντας για την έξοδο στην Ευρώπη”.

Για τη νέα εποχή του ΟΦΗ: “Στον ΟΦΗ δίνεται μια χρυσή ευκαιρία να υποστηρίξει ο κόσμος κάτι νέο και φιλόδοξο. Αν γίνει αυτό, θα δειτε τα αποτελέσματα. Ο ΟΦΗ μπήκε σε μια διαδικασία στο να γίνει πιο τεχνοκράτης. Αυτή ήταν η πρώτη γεύση που πήρα. Θα έρθουν και να συμπληρώσουν ακόμα περισσότεροι άνθρωποι που αγαπούν τον ΟΦΗ. Με την κάθε βοήθεια που μπορούν να προσφέρουν και να συμπληρώσουν τα οποιαδήποτε κενά μπορεί να υπάρξουν ώστε ο ΟΦΗ να γίνει πιο ισχυρός”.

Για το Νίκο Παπαδόπουλο: “Θα πω κάτι που δεν το γνωρίζει πολύς κόσμος. Με το Νίκο ήμασταν συνέταιροι, άρα βρισκόμασταν καθημερινά. Οπότε γνωρίζω πως σκέφτεται, την αγάπη που έχει για τον ΟΦΗ και δεν θέλω να γίνω υπερβολικός αλλά πάντα στο γραφείο του έβαζε κάτι από τον ΟΦΗ, είτε είχε ομάδα – είτε δεν είχε. Πάντα παρακολουθούσε τις ειδήσεις για τον ΟΦΗ και είμαι σίγουρος για αυτό που λέω. Ο Νίκος υπεραγαπάει τον ΟΦΗ. Εννοείται πως πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη στον προπονητή”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook